Гледай онлайн Моята карма епизоди 596, 597, 598, 599, 600 от 31.10.2016, 01, 02, 03 и 04.11.2016

Съдбоносна сделка сключват Митхи и Акаш в Моята карма. Двамата се срещат неочаквано, но дали съпругът ще успее да си върне любовта на любимата си булка.

Екадаши плаши до смърт Дамини, че ако върнат Митхи в Атишгарх, ще я съсипе. Разстроената баба губи съзнание и припада, преди да я предупреди.

Павитра освобождава Каджри и Кадамбари от затвора им, но научава, че Кадржи пази опасна тайна, която може да разбие семейството им.

Преди да тръгне към дома на Митхи в Мумбай, Акаш получава документите за развода. Според тях, съпругата му вече е започнала да разтрогва брака им. Санкрант и Каджри обаче го окуражават да тръгне на път и да се бори за жена си.

Митхи намира баба си и вика линейка, но колата се бави заради натоварения трафик. Митхи се отправя заедно с баба си в болницата, а Акаш в същото време идва в дома й. По пътя Митхи среща Вишну, който я води към болницата, а състоянието на Дамини се влошава.

Оказва се, че тя трябва да получи кръв от изключително рядка кръвна група, но в клиниката нямат нужната. Акаш се появява в болницата и предлага своята кръв. Митхи е бясна и не иска да приеме помощта му, но той настоява. В крайна сметка Акаш надделява и тя е изгонена от интензивното.

Дамини се възстановява, а в разговор с Джоги, разказва за случилото се с Екадаши. Митхи ги подслушва и се нахвърля на съпруга си, че майка му е опитала да убие баба й. Акаш я моли да му даде втори шанс, но тя настоява той да подпише документите за развода. Тогава тя се обажда в полицията и подава сигнал, че я тормози.

Акаш е арестуван, но Ратхор плаща гаранцията му и го освобождава.

Той се връща при Митхии й предлага сделка — да си тръгне, ако тя му даде 23 дни, за да й докаже, че се е променил заради нея.

Обратно в Атишгарх Агхат разкрива пред Екадаши, че Сурбхи е бременна. И причината, той да приеме Митхи отново в дома си е нуждата Канха да признае детето, за да не се опетни честта на дъщеря му.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага