Гледай онлайн Моята карма епизоди 638, 639, 640, 641 от 03, 04, 05, 06.01.2017

В следващите епизоди на Моята карма Екадаши пристига със сватбени подаръци в имението на Бундела, където ще се състои сватбата на Акаш и Мукта. Джоги и Дамини гонят Екадаши, защото не могат да простят злодеянията й , въпреки, че се разкайва и умолява за прошка.

Този, който отстъпва е Ратхор. Приема подаръците на гостенката и казва на семейството, че само с нейна помощ е излязъл от затвора. Екадаши е допусната в дома на сватбарите. Сумитра обаче не е забравила и простила. Казва й, че ще я държи непрекъснато под око и няма да позволи отново да донесе мъка на внучката й Мукта.

Екадаши има нужда да бъде спряна. Опитва да изхвърли нещата на Митхи от стаята на Акаш в имението на Бундела. Той обаче не дава и дума да се издума. Вишну е заслепен от ревност и напада Акаш. Тогава Мукта застава на страната на годеника си.

Празникът Дивали преобръща съдбата на влюбените в Моята карма. Лумва пожар в къщата на семейство Тхакур. Митхи и Мукта се оказват заключени сред адските пламъци. Вишну рискува живота си за Мукта, а Акаш спасява този на Митхи.

Ратхор споделя мотивите на спасителите пред всички. Вишну е влюбен в Мукта. Дамини дава благословия за брак на двамата, но не и на Акаш и Митхи. Втори брак между тях не бива да има.

Сумитра казва на Екадаши за случилото се, за да е наясно, че има сериозна опасност. Каквото и да говори Дамини, винаги може да промени отношението си и да благослови връзката на Митхи и Акаш. Екадаши планира нова сватба на Акаш. Агхат научава за намеренията й и пристига в Мумбай. Ще успеят ли всички влюбени да бъдат щастливи или законите на Моята карма ще се окажат по-силни?!

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага