Гледай онлайн Моята карма епизоди 647, 648, 649, 650, 651 от 16, 17, 18, 19, 20.01.2017

Помните ли злодейката Амбика, която искаше да убие Мукта? Най-накрая дойде моментът да я видим в Моята карма. Тайната втора дъщеря на Ратхор най-накрая излиза на сцената, за да покаже истинското си лице.

След като Акаш се отказва от Митхи, твърдо решен да спази обета си, за да я запази жива, Екадаши намира нова жена за сина си. Под влияние на Сумитра, тя напуска Мумбай и се премества в Атишгарх отново.

В същото време Дамини горчиво се разкайва, че е прокудила Акаш. Тя моли Митхи да му се обади, но внучката й е непреклонна — за тях няма бъдеще. Междувременно Екадаши избира нова жена на сина си — тайнствената Амбика.

Нани я подтиква да прати покана на Митхи за сватбата на Акаш, за да я накара да се върне при него. Дамини и Митхи решават да напуснат града, но не за да се срещнат с Акаш и жена му.

Ратхор се оказва човекът, който прави последен опит да разубеди Акаш да се ожени за Амбика. В деня на годежа му, той се опитва да говори с него, но Екадаши отказва да му го позволи. Тя го прогонва с думите, че е съсипал сина й и му забранява да го търси.

Акаш все пак се среща с Ратхор, като дава обещание, че ще се срещне с Митхи на другия ден.

Подтиквана от свекърва си Амбика завлича годеника си по магазините и осуетява срещата му с Митхи. Все пак двамата успяват да се видят за миг, а Акаш разбира, че любимата му е в инвалидна количка.

Заради страданията на приятелката си, Мукта иска да отложи сватбата с Вишну. Но Митхи я разубеждава и дори настоява двамата да се оженят, преди тя и баба й да напуснат Мумбай.

Акаш съобщава на майка си, че годежът с Амбика е развален и той няма да се ожени за нея. В същото време Нани съобщава на Екадаши, че Дамини отвежда внучката си на другия ден. Ратхор, Джоги и Тапася правят опити да ги разубедят, но без успех. А за да попречи на сина си да стигне до любимата си навреме, Екадаши симулира болест.

Въпреки това Акаш съобщава на Амбика, че сватба няма да има. А гневния Чаухан заплашва майка му, че ще я изобличи за убийството на Нирбхай. Моята карма продължава с безплодните опити на Екадаши да убеди Акаш да спази ангажимента си. Той обаче отива в Мумбай, където успява да спре Митхи и я уверява, че я обича.

В същото време ужасената Екадаши успява да убеди Санкрант да заеме мястото на брат си. Той приема, макар и с неохота.

Акаш уведомява семейството си, че ще напусне имението Бундела, за да живее отделно с Митхи. С много увещания и с помощта на Дамини, той се съгласява да я отведе в семейния й дом, където живее и майка му.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага