Гледай онлайн Моята карма епизоди 652, 653, 654, 655, 656 от 23, 24, 25, 26, 27.01.2017

Моята карма продължава с все по-заплетени истории. След като успява да изнуди Екадаши да приеме съпругата му и да я спре да не замине, Акаш я връща в дома на Вийр. Двамата сключват брак, а цялото семейство е безкрайно щастливо. Единствената, която се гневи, е Амбика. По същото време тя се омъжва за Санкрант, но не е щастлива.

Тя се заклева да отмъсти на Акаш, че я е пренебрегнал, като дори е готова да използва магия, за да го постигне. Гневна, че Митхи има по-високо положение в къщата като съпруга на големия брат, злодейката крои пъклени планове.

На сватбата обаче се случва нещо неочаквано. Ратхор разпознава Чаухан — мъжът, който твърди, че е баща на Амбика. Двамата са се срещали в миналото, когато Ратхор е бил женен за Малвика. Съпругът на Тапася нарежда на служителите да потърсят сведения за Чаухан. А откритията никак не му харесват.

Рохини и Сумитра в същото време решават да посетят Мукта в новия й дом. Мил жест, който обаче се превръща в скандал. Въпреки че Мукта уверява баба си, че е щастлива, а Вишну полага усилия да се грижи добре за нея, Нани е силно разстроена от мизерията, в която внучката й живее.

Още повече, че Митхи се шири в имението на Вийр, което според нея трябва да принадлежи на нейната внучка.

Вишну се тревожи от покупките на Мукта, но тя го успокоява, че харчи само пари от сватбата им. Нещо повече — младата жена си намира работа и е одобрена в търговска фирма.

Дивя се връща от гостуването в САЩ и е щастлива да види семейството си така добре.

Междувременно Амбика причинява доста проблеми на Акаш и Митхи в Моята карма, но не успява да ги скара. Тя изнудва и Екадаши да й подари колието си, като я тормози.

Чаухан я принуждава да подари и скъпи гривни на наследницата му. Ратхор пристига в дома за среща с Акаш, но си тръгва, когато вижда Чаухан.

Междувременно Митхи и съпругът й си организират романтична вечеря навън. Завистливата Амбика настоява Санкрант да отведе майка си в храма в същата вечер. Самата тя извършва сатанински ритуали в дома. А Мукта и Вишну имат повод да празнуват и също излизат на ресторант навън.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага