Гледай онлайн Моята карма от 05.01.2017 – епизод 640

Епизод 640 (05.01.2017г.)

Нани говори с Ратхор. Тя му казва, че ще приеме някак, че Мукта ще живее в кибритена кутийка, но иска единствената внучка на Джоги Тхакур да има незабравима сватба.

Ратхор пита Митхи дали е съгласна в труден за нея момент да направят годеж в къщата. Митхи с удоволствие приема. Веднага започват приготовленията.

Вишну и Мукта отиват да поканят Акаш. Той се радва за тях и казва, че ще дойде със сигурност, но се сеща за Митхи и добавя, че има друг ангажимент. Но все пак решава да отиде. Екадеши го умолява да не напуска къщата, защото Агарт със сигурност ще се възползва от случая да си отмъсти.

Мукта се подготвя за годежа. Митхи я поздравява. Муку и казва, че и в нейния живот ще се върне щастието. Акаш пристига в имението на Тхакур.

Агарт разбира, че Акаш е пристигнал и той тръгва към къщата с пистолет в ръка.

Всички танцуват, а Акаш ги наблюдава щастлив.

Екадеши тръгва и тя. Тя се моли синът и да остане жив.

Агарт се опитва да застреля Акаш, но гостите танцуват и му е трудно. По едно време Митхи се качва на втория етаж. Радхор и Мукта карат Акаш да се качи при нея и да си поговорят. Той тръгва.
Ратхор обявява, че започва церемонията с пръстените.

Митхи е в стаята си, а Акаш идва при нея. Агарт го последва. Акаш и казва, че дали е жив или не, винаги ще я обича. Той добавя, че уважава решението и и няма да я доближава, но не може да спре да я обича.

Агарт стреля. Митхи го вижда и крещи Акаш. Тя застава на пътя на куршума и Агарт прострелва нея. Агарт бяга от там, а Акаш хваща просреляната Митхи. Всички се втурват към стаята на Митхи и я виждат ранена. Те я отвеждат в болницата. Екадеши пристига и вижда Акаш жив. Тя благодари на боговете, че са пощадили сина и.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran