Гледай онлайн Моята карма от 09, 10, 11, 12, 13.01.2017 – епизоди 642, 643, 644, 645, 646

Моята карма продължава с нови изпитания за героите. След куп перипетии Мукта и Вишну се събират, но Митхи и Акаш страдат горчиво.

Агхат тръгва от Атишгарх решен да отмъсти на сестра си за смъртта на двете си деца. Той обвинява Екадаши, че в желанието си за отмъщение тя е пожертвала неговото семейство, само и само да отмъсти за мъжа си. В крайна сметка обаче е убила неговите деца, за да види сина си щастлив.

Екадаши научава за пътуването на брат си и прави всичко, за да го спре. В дома на Джоги обаче пристига със закъснение. Брат й вече е там и се опитва да застреля Акаш.

Мукта и Вишну се сгодяват, докато Нани негодува. Тя не смята, че внучката й заслужава да живее подобен беден живот в мизерия. Ратхор й се присмива, но благославя младоженците, като им предлага нов дом. Вишну отказва, твърдо решен да спечели със собствените си ръце богатство за жена си и сам да й купи дома, който заслужава.

Акаш и Митхи малко по малко пропукват ледовете помежду си. По време на един танц Митхи вижда, че Агхат се опитва да застреля Акаш и се хвърля, за да го спаси. Момичето е тежко ранено и всички хукват към болницата. Самият Агхат използва суматохата, за да избяга.

Дамини удря Акаш и го вини за случилото се с внучката й. Тя го прогонва от болницата, тъй като не желае да го вижда никога вече. Отчаян, младият мъж отива в храма, за да се помоли. И дава обещание, че ще се откаже от Митхи, ако тя оживее отново.

В същото време токът в болницата спира и лекарите не могат да направят спешната операция. Акаш продължава да се моли, научавайки, че Митхи е в критично състояние. Изглежда, че думите му са чути — токът идва, операцията е успешна, а Митхи е в безопасност. Когато обаче Акаш научава новината в Моята карма, той изпада в безсъзнание на стълбите край храма.

В същото време Митхи се събужда и бавно започва да идва на себе си. Цялото семейство е там, но Акаш го няма…

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага