Гледай онлайн Моята карма от 24.01.2017, еп. 653

Вторник:Амбика носи кафе на Акаш и го пита какво прави. Акаш и обеснява, че Виир (бащата на Митхи) е прехвърлил бизнеса си на него и той трябва да е много упорит, за да защити гласуваното му доверие. Амбика любопитства дали и Санкрант му помага. Акаш и отговаря, че това е семеен бизнес на роднините на Митхи и брат му няма нищо общо. Амбика се ядосва. Тя иска да остане и да му прави компания. Акаш решава, че е подходящ момент да се изяснат, и и казва, че не е искал да я нарани. Моли я да не забравя, че е съпруга на брат му и Санкрант ще я направи много щастлива. Митхи влиза и ги вижда. Акаш се отдръпва от Амбика.

Митхи го пита защо се е обеснявал на Амбика с ръка на рамото и. Акаш я дразни, че ревнува. Тя отрича. Митхи добавя, че снаха и е много добро момиче и се притеснява за нея.

Акаш и отговаря, че и е обяснил защо е развалил годежа си. Той добавя, че е лудо влюбен в своята съпруга. Двамата решават да се прибират в спалнята си. Амбика отново ги подслушва. Тя сърдито си казва, че никой не може да и вземе това, което и принадлежи. Екадеши я вижда в кабинета на Акаш и се притеснява. Амбика излива кафето върху лаптопа на Акаш.

Ратхор наблюдава Чаухан и се чуди защо миналото го връхлита точно сега.

Митхи решава да приготви обяд за Акаш, които работи. Тя има известни затруднения и Санкрант и помага. Митхи му благодари, че е направил толкова много за нея и Акаш.

Сватбените албуми са готови. Амбика разлежда сминките на Митхи и Акаш и се ядосва. Тя казва, че това, което не може да бъде нейно, няма да е и на никой друг.

Акаш се прибира ядосан от офиса. Митхи се притеснява за него и го пита как са минали срещите му. Акаш и обеснява, че компютърът му не се е включил. Амбика е щастлива. Екадеши също се сеща, че я е видяла да излиза от стаята с празна чаша. Митхи му казва да се отпусне и да остави проблемите си в офиса. Тя добавя, че сега двамата ще излязат в градината. Акаш се усмихва и я носи на ръце. Амбика умира от завист.

Тапася е умислена. Джоги я пита дали се притеснява за Мукта, визирайки думите на Нани. Тапу му отговаря, че се тревожи за Ратхор. След сватбата на Митхи, той се е променил много и причината би могла да е само лична.

Човекът на Ратхор му съобщава, че Чаухан е живял последните години в къщата си в Мумбай. Има една дъщеря Амбика, която наскоро се е омъжила. Ратхор му отговаря, че това му е известно, той иска да знае всичко за този човек и то бързо.

Мукта отива на интервю за работа. Вишну се притеснява за нея, но тя го успокоява, че всичко е наред. Двамата мечтаят за бъдещия си дом.

Бащата на Амбика ще идва на гости. Митхи се заема да приготви храната. Амбика крои поредния си подъл план..

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran