Гледай онлайн Моята карма от 25.01.2017, еп. 654

Сряда:Митхи се залавя да готви в кухнята. Амбика звъни нарочно на домашния телефон. Митхи отива да отговори. През това време Амбика изсипва запалителна течност около котлона. Митхи се връща и се опитва да запали котлона. Лумва огън. Митхи вика за помощ, а Амбика се наслаждава на успеха си. Тогава Акаш се прибира по-рано от работа. Амбика се ядосва, но за да не я заподозрат започва да вика и тя. Акаш вижда пожара и спасява Митхи.

Митхи идва в съзнание. Санкрант се чуди как се е запалила кухнята. Акаш иска обяснение от майка си какво прави Митхи там. Екадеши поглежда към Амбика. Двете казват, че Чаухан ще им идва на гости. Амбика добавя, че е била с Митхи. Акаш забранява Митхи повече да влиза в кухнята и я носи на ръце до стаята им.

Дивия се прибира и Мукта идва да я види.

Митхи се кара на Акаш, че със забраната да върши разни неща иска да и каже, че е инвалид и нищо не става от нея. Тя добавя, че дори и да пада, трябва да се изправя и да продължи напред. За да проходи отново ще и е нужен кураж. Акаш се съгласява. Двамата се шегуват. Амбика ги шпионира и се ядосва, че планът и отново не е проработил. Тя се заканва, че ще раздели Акаш и Митхи завинаги.

Дивия се извинява на Мукта, че не е присъствала на сватбата, но не е успяла да се прибере толкова бързо от Америка. Тя я пита дали е щастлива с Вишну. Муку и отговаря, че е много щастлива, а Нани бързо се намесва, че внучка им е толкова добре, че вече си търси работа. Дивия е притеснена. Мукта защитава избора си, че е образована и би и харесвало да се реализира професионално. Джоги подкрепя идеята и. Присъединява се и Ратхор. Дивия носи подаръци на Мукта и Митхи. Първоначално Муку иска да занесе нещата за Митхи, но се сеща, че Вишну ще я чака. Молят Ратхор да го направи. Той изглежда отнесен. Джоги се сеща за разговора си с Тапася и пита зет си дали всичко е наред. Ратхор го успокоява, че има проблеми с работата, но нищо се риозно. На ум обаче си мисли дали ще срещне бащата на Амбика в дома на Митхи.

Бащата отново изнудва Екадеши като и иска бижута за Амбика. Сестрите се опитват да му обяснят, че снахите са две и разходите им са се увеличили, но той не иска и да знае. Казва им, че Акаш е наследил добър бизнес, така че няма за какво да се оплакват. Заплашва Екадеши със затвора и тя ще не ще се съгласява.

Ратхор носи даровете от Дивия, но точно тогава таткото е отишъл да си почисти дрехата и двамата се разминават.

Акаш подготвя романтична изненада за Митхи. Амбика подслушва и решава да я провали.

Мукта получава потвърждение, че е oдобрена за позицията и може да започне работа веднага.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran