Гледай онлайн Моята карма от 26.01.2017, еп. 655

Четвъртък:Митхи и Акаш са готови да тръгват, но тогава чуват някой да кашля. Те отиват до стаята на Амбика. Тя е с термометър, който предварително е загряла. Митхи проверява показанието му и констатира, че снахата е с висока температура. Акаш отива за лекарства. Той иска да се обади на Санкрант, но Амбика го спира. Митхи предлага да се грижи за снаха си. Акаш не е много доволен, но се съгласява. Амбика се радва, че планът и е проработил и е провалила романтичната изненада на Акаш.

Мукта се подготвя за първия си работен ден.

Митхи храни Амбика. Тя и казва да отиде да вечеря с Акаш, а тя ще си почине и поспи. Митхи я чака изненада в дневната. Има хубава вечеря и музиканти. Амбика се разсейва от шума. Акаш подарява на Митхи златна рибка. Амбика се заканва да провали вечерята им.

Двамата влюбени са изненадани от силен трясък. Амбика се извинява. Тя им казва, че е тръгнала да си вземе нещо от кухнята, но ги е видяла и е решила да се прибере в стаята си. Но за нещастие вазата е паднала. Митхи я кани при тях. Акаш не е много доволен, но Митхи настоява. Амбика се настанява при тях, доволна, че отново е попречила на щастието им.

Акаш предлага на Митхи да потанцуват. Тя не желае и му предлага да потанцува с Амбика. Акаш се съгласява, но и казва, че и тя може и не бива да се отказва. Той гушва Митхи, а Амбика ги наблюдава сърдито. Когато танцът свършва Амбика им ръкопляска. Акаш казва на Митхи, че щом я обича няма невъзможни неща.

Митхи пожелава успех на Мукта. Тя споделя със сестра си, че и за нея започва ново начало. От днес ще се учи да ходи отново с помощта на проходилка.

Бащата на Амбика пристига. Той пита за гривните. Екадеши му ги показва. Тя казва, че ще ги дари на снаха си за някой празник. Бащата не ще и да чуе и ги дава на току що пристигналата Амбика. Преди това обаче ги е докоснал до дрехата си. Той забелязва, че на дрехата има златен прах и се досеща, че Екадеши се е опитала да го измами с фалшиви гривни. Бащата ги хвърля гневно на пода. Амбика започва да преиграва и си тръгва сърдита. Бащата заплашва Екадеши, че това трябва да бъде последната и грешка. Ако допусне само още една – отива в затвора.

Акаш помага на Митхи да ходи. Той я поздравява, че е направила първите си стъпки без инвалидна количка.

Екадеши и Павитра решават да откраднат златни гривни от Митхи, за да могат да ги дадат на Амбика.

Информаторът докладва на Ратхор, че Амбика не е дъщеря на инспектора. Неговата жена е починала скоро след сватбата им. Ратхор се чуди тогава чия дъщеря е тя и защо полицая лъже?

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran