Гледай онлайн Не ме оставяй еп. 46, 47, 48, 49, 50 от 23, 24, 25, 26, 27.01.2017

46 епизод
Трагедията на Нурия!

Животът е като виенско колело – понякога си горе, понякога си долу. Докато Паулина се радва на майчинството, Нурия изпада в немилост след смъртта на детето си. Залепена от болката от загубата на наследника на богатството на семейство Мурат, тя избухва срещу сестра си като я обвинява за всичките си нещастия.

Нещастното стечение на обстоятелства за Нурия, се отразява и на Леонел, който остава без никакъв шанс за обещаващо бъдеще. И в крайна сметка, Гонсало се възползва от ситуацията и поставя ултиматум на Леонел, когото иска вън от живота на дъщеря си.

След трагедията на Нурия, Инес е опустошена от загубата на внука си и като вижда колко страда дъщеря ѝ. И Гастон също се възползва от ситуацията и не губи време, за да се сближи с нея като ѝ предлага подкрепа и стабилност. От този момент, двамата започват да откриват истинските чувства.

Като вижда колко близки са станали Гастон и съпругата му, Гонсало изгаря от ревност и я умолява да споделят заедно тези трагични за семейството моменти. Инес, обаче, е разгневена от неговите упреци и настоява, повече от всякога, да подпише документите за развод.

47 епизод
„Сбогом, Гонсало!“

След заплахите на Леонел, Нурия го умолява да не я напуска и да остане с нея. Планът на двамата е да се държат заедно, за да могат по този начин да останат в богатството на семейство Мурат на всяка цена.

Деня на кръщенето на Валентина настъпва и всички са много развълнувани. Гонсало не губи възможността да притисне отново Гастон, за да остави на мира съпругата му. Въпреки заплахите, Гастон не се предава и е решен да се бори за жената, която обича.

Най-накрая, две жени застават лице в лице… Инес решава да се срещне с Моника, за да може да се освободи и да получи развод. След изненадата да се видят и като научават за лъжите, с които са живели дълги години, двете решават да се борят и да кажат сбогом на Гонсало.

Когато една врата се затваря, друга се отваря. Адриан си дава шанс да се влюби отново и да забрави миналото. По същия начин, Паулина съживява чувствата си към Камило и му се отдава за първи път. Те споделят много нежни моменти.

48 епизод
Тъмното минало на Чело!

Най-накрая идва деня на сватбата на Карен. Флавио, който е натоварен да превърне този ден в много специален за нея, в началото не се разбира много добре с най-добрата ѝ приятелка Паулина.

След като разкрива, че сватбата ѝ е била една голяма лъжа, Моника решава да избяга и да разкрие на синовете си на какви жестокости е способен Гонсало. Изпълнен с гняв към баща си, Рене се отказва от фамилното име Мурат.

Тъмното минало на Чело все така си остава тайна. Под претекст, че иска да се сближи със сина си, Рутилио пристига в Пуерто Есперанса и заплашва да нарани Бето и Мика, ако си отвори устата. Изплашена и без друг изход, Чело избягва от дома на семейство Мурат.

Въпреки трудностите, Инес получава развод и се радва на свободата си. Тя иска да сподели тези щастливи моменти с Гастон, който се престрашава и рискува отношенията им като разкрива любовта си към нея.

49 епизод
Инес отхвърля любовта!

След любовното обяснение, Гастон остава напълно разочарована от отговора на Инес. Тя отхвърля предложението му, защото се страхува да не би да преживее отново онова, което е преживяла с Гонсало.

Маурисио страда много след изчезването на Чело. Разстроен от идеята, че може никога повече да не я види, Бето разследва защо толкова набързо е избягала. Той стига до извода, че за всичко е виновен баща му.

Нова изненада за семейство Мурат… Паулина и Камило съобщават, че ще имат дете. Това още повече разгневява Леонел, който така и не може да осигури на Нурия нужния наследник.

След две години… Гонсало открива къде се намират децата му. Рене изненадва всички, когато отказва да бъде отведен насила. Елиса излиза в защита на внуците си. Насред сблъсъка, се случва нещо ужасно…

50 епизод
Гонсало – убиец!

Пред очите на Моника и децата ѝ, Гонсало се превръща в убиец на Елиса. Разстроен от смъртта на баба си, Рене се заклева да си отмъсти на баща си и да го накара да си плати за цялата болка, която му е причинил.

Разочарована от фалшивия живот, който води, Карен моли за помощ Паулина, за да избяга от лапите на Флавио. И така, двете планират едно много рисковано бягство, за да бъдат отново заедно.
Чело е в парка и е открита от Мау. Бето също я вижда и се опитва да я достигне. За нещастие, тя избягва, но оставя някои следи, които да помогнат на всички да я открият.

Нурия прави опит да се отърве от бебето, което Паулина очаква. Тя приготвя много силна отрова, която не само може да предизвика загубата на бебето, но също така може да предизвика смъртта ѝ…
Дали Нурия ще успее да реализира своя пъклен план?!

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Не ме оставяй