Гледай онлайн Не ме оставяй еп. 51, 52, 53, 54, 55 от 30, 31.01., 01, 02, 03.02.2017

51 епизод
Спасяването на Карен!

Завистта и омразата превземат Нурия, която без да мисли много, напада сестра си с намерението да се отърве от детето, което очаква. За щастие, Мау успява да я предупреди за опасността и не позволява Паулина да се отрови.

След инцидента, Мау изразява всичко, което Нурия е направила срещу тях и дава доказателства пред всички. За това, Инес изгонва Нурия от дома си. Възмутена от случилото се, тя се заклева да отмъсти на семейството си… Какво ли ще предприеме?!

С риск за живота си, Паулина и Камило отиват при Карен, за да я спасят от ужасния ‘затвор’, в който живее след сватбата. При едно рисковано преследване, те избягват от Флавио, който е готов с цената на всичко да им попречи да отведат съпругата му.

Накрая, Инес се предава пред любовта и престава да се противи на голямата обич, която изпитва към Гастон. Изплашена да не го изгуби, тя решава да разкрие своите чувства и двамата се целуват много нежно, но и много страстно.

52 епизод
Нова любов за Инес!

Никога не е късно да дадеш нов шанс на любовта. Инес се преборва със страховете си и решава да се отдаде на нова любов заедно с Гастон.

Добри новини за всички. Най-накрая Чело се завръща в дома на семейство Мурат и се среща отново с малкия Маурисио. Друга добра новина: Паулина успява да спаси приятелката си Карен от ужасния ѝ съпруг.

В това време, в Испания, Адриан изяснява своите чувства към Триана. С тази важна стъпка, той загърбва миналото и дава шанс за нова любов в живота си.

Накрая, Нурия планира да се отърве от Паулина след унижението да бъде изключена от семейството. За да осъществи своето отмъщение, тя поврежда колата на сестра си, без да подозира, че не тя, а Камило ще я използва.

Дали Камило ще се спаси след тази ужасна катастрофа?!

53 епизод
Катастрофата на Камило!

Колата, която Нурия е повредила, губи контрол и се преобръща по пътя. Парамедици и полиция пристигат на мястото на катастрофата. Те откриват почти безжизненото и с тежки рани тяло на Камило.
Леонел се договаря с Дебора, стара приятелка, която може да му е от голяма полза – той иска да се възползва от ситуацията и да продължи да печели с парите на Гонсало.

Инес събира кураж и разказва на Гонсало, че е започнала нова любовна връзка. Новината не се нрави на Гонсало и той решава да си отмъсти като изпраща хора, които да пребият Гастон.

Паулина научава за тежката катастрофа, която е претърпял съпруга ѝ. Тя веднага отива в болницата с надеждата да го види. Камило е притеснил всички с тежкото си състояние. Той се бори между живота и смъртта.

Дали Камило ще успее да се възстанови и да се върне при семейството си?!

54 епизод
Смъртта на Камило!

След тежката катастрофа, която е претърпял, Камило агонизира в болницата. С цялата болка в сърцето си, Паулина е до него и чува последните му думи. Те ѝ повлияват сериозно.

Ракел преживява истински кошмар при завръщането от пътуването си и открива, че синът ѝ е мъртъв. Новината не само ѝ въздейства емоционално, но повлиява на здравето ѝ.

Леонел заподозира, че Нурия има нещо общо с катастрофата. За това, той започва да търси необходимите доказателства, за да стигне до дъното на нещата и така да се възползва от ситуацията.

Различни чувства обземат Паула, която страда от загубата на съпруга си, докато Адриан е много щастлив, отново влюбен и с планове за сватба. И въпреки че двамата са разделени, силна връзка между тях продължава да живее…

55 епизод
Сватбата на Адриан!

Адриан изпитва нужда да поговори с Паулина след смъртта на Камило. Въпреки че вече няма пречки пред тяхната любов, двамата решават да продължат по различни пътища.

Гастон взема твърдото решение да поговори с Гонсало по повод заплахите. Без да се отказва, той заявява, че връзката му с Инес ще продължи въпреки всичко.

С проста и в цигански стил церемония, Адриан и Триана се превръщат в съпруг и съпруга. Хайме и Хисела са техни кумове. Така Адриан започва нов живот заедно с жената, която е успяла да изтрие бурното му минало.

Леонел открива, че Нурия е предизвикала катастрофата, след която е починал Камило. Но му липсват доказателства. За това той я заплашва да я издаде, ако не престане с опитите да се отърве от семейството си.

За нещастие, лошите новини за Паулина продължават – бебето, което двамата с Камило са създали, умира.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Не ме оставяй