Гледай онлайн Не ме оставяй еп. 86, 87, 88, 89, 90 от 17, 20, 21, 22, 23.03.2017

86 епизод
Рене и Леонел се обединяват!

Валентина разпитва Мау за предполагаемите му чувства към нея. И преди той да успее да обясни, Вали приема коментара на Ракел като част от болестта ѝ. Така, тази ситуация остава като едно неприятно объркване.

Еухенио решава да си даде време, за да се наслади на слънцето в Маува. За нещастие, когато се съблича, портмонето му изпада и предоставя на Леонел доказателство за истинската му самоличност. Като научава, че сина на Гонсало е в хотела, Леонел се възползва от възможността, за да се обедини с него и да разрушат всички Мурат.

Анхелика иска да напусне работата си в Маува под лошото влияние на Леонел. След като научава, че Гонсало плаща заплатата ѝ, тя започва да го вижда в неблагоприятна светлина. Убедена е, че той има задни помисли за нея.

Накрая Валентина взема решението да отвори сърцето си за Гонсало и го моли за извинение, че го е ненавиждала през всички изминали години. Развълнуван от затоплянето на отношенията с внучката, Гонсало възнамерява да започне връзката си с нея от нулата като ѝ предложи цялата си подкрепа и безкрайната си любов.

87 епизод
Валентина не си тръгва!

Валентина има намерението да даде на Адриана наследството, оставено от баща ѝ, за да не страда от лишения. С получените пари, Адриана предприема рискованата стъпка да си извади фалшиви документи, за да може да посещава леля си в затвора.

Леонел предлага на Илеана сделката на живота ѝ – да накара Гонсало да се влюби в нея. Объркана от това предложение, тя споделя с Каролина, която я насърчава да приеме. Така и двете ще станат господарки на Маува.

Тобиас се ядосва, когато разбира, че Нурия не го иска близо до себе си. За това, Бето решава да не чака повече и да заминат надалеч. Той не иска сина му да научи истината.

Рене постига целта си и попречва на Валентина да се върне в Лос Анджелис. Гонсало се възползва от ситуацията и дава на Еухенио пост в хотела в опит да помогне на него и внучката му да започнат нов живот в Канкун.

88 епизод
Гонсало под лупа!

Адриана планира да се срещне с леля си и след това да замине заедно с нея в Испания. Тя намира добър помощник в лицето на Тобиас, който в замяна иска да отведе и него, колкото се може по-далеч от всички Мурат.

Нурия научава, че Валентина няма да заминава и сблъсъкът между двете е неизбежен. Без страх, Вали сваля картите на масата и заплашва леля си. Заявява ѝ, че няма да позволи да се държи лошо или да я критикува.

Бето иска да избърза с плановете си и решава да отведе Чело и сина им, колкото се може по-скоро. Разстроена, Чело моли за помощ Мау. Тя не иска да напусне къщата.

Рене и Леонел започват да планират унищожението на Гонсало. Еухенио напада на сантименталния фронт, докато Леонел ще се погрижи за фалита им.

Дали ще постигнат целта си?!

89 епизод
Всичко в този живот се плаща!

Мау успява да измъкне от Бето истинските причини, поради които иска да избяга. След това решава да му помогне и да не позволи на никого да разкрие истината, както и да заживеят далеч от Нурия.
Фабрицио си умира от ревност, защото Адриана предпочита компанията на Тобиас. И така, той има намерението да се изправи пред него и да му изясни, че войната за Адриана и нейната любов е започнала.

Еухенио се преструва, че иска да взима уроци по гмуркане и така успява да се запознае с Каролина. С пълното съзнание какво правят, двамата започват да се ухажват. Те не подозират, че Валентина е много наблизо.

Гонсало научава за цялото зло, което е причина Нурия на Мау и Валентина, когато са били малки. Той решава да ѝ отреже издръжката и ѝ го заявява в очите.

90 епизод
Предложението на Еухенио!

Без наследство и без семейство, Нурия изгаря от желание да си отмъсти преди да я заличат от завещанието. Разчитайки на Феликс, тя си избистря идеята как да присвои цялото богатство на баща си.

Каролина успява да убеди Мау да посети дома ѝ и да се запознае с майка ѝ. С тази покана, Илеана използва претекста, че помага на болните от Алцхаймер и така успява да се приближи до Гонсало.

Рене възнамерява да поиска ръката на Валентина. Преди да го направи, тя го заобикаля и избягва. Решен да получи положителен отговор, той настоява, докато успява да накара Вали да приеме предложението му.

Ракел някак си спомня ужасната случка, при която съпругът ѝ е изгубил живота си. Разстроена от ужасните си спомени, тя идентифицира Нурия като виновната за смъртта на Алфонсо.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Не ме оставяй