Гледай онлайн Не ме оставяй еп. 91, 92, 93, 94, 95 от 27, 28, 29, 30, 31.03.2017

91 епизод
Мау се отказва!

След като си спомня ужасното убийство на съпруга си, Ракел поставя под съмнение самоличността на втория убиец. И така Гонсало започва да подозира, че собствената му дъщеря може да е отговорна за случилото се.

С подаряването на годежния пръстен, Рене все повече се доближава до своята цел. И заедно със съучастника си Леонел, подготвя следващата стъпка от плана си за отмъщение.

Валентина разказва на най-добрата си приятелка какво се е случило с Еухенио. След преувеличената реакция, Фер я съветва да разследва около него, тъй като неговото поведение е много необичайно и подозрително.

Мау научава за годежа на Валентина. Като научава новината, той се отказва и приема да крие чувствата си. Но не и преди да предупреди Еухенио да се държи добре и да не забравя, че той я защитава.

92 епизод
Еухенио и Рене – един и същи човек!?

Илеана търси първото си сближаване с Гонсало, но той няма никакво желание да я опознава повече, отколкото работата го изисква. За това, тя проверява по какъв начин може да се сближи с Ракел и така да е по-близо до семейство Мурат.

Феликс предлага на Нурия да влезе в къщата на баща ѝ, за да прибере вещите ѝ и така да си върне онова, което ѝ се полага. Нурия не може да откаже на това предложение и двамата започват да планират големия обир.

Леонел помага на Еухенио за изпълнението на задълженията си в Маува. Те не искат да бъде разобличен от Алексис – само липсата на опит може да попречи на изпълнението на техния пъклен план.

Фер пристига в дома на Алан, за да се запознае със свекърва си, но с посещението си тя забелязва приликата между Рене и Еухенио. Изненадана от приликата, решава да провери подробностите преди Валентина да се окаже в опасност.

Дали Алан ще разкрие брат си преди да е станало прекалено късно?!

93 епизод
Хулиета не се отказва!

Хулиета подозира, че Силвия краде от парите ѝ. Като установява това, тя се изправя срещу нея и ѝ заявява, че няма да позволи на никого да я мами без да понесе последствията.

Нурия отново шантажира Микаела, за да научи къде е сина ѝ. Този път тя използва Тобиас като заложник и заплашва да го отведе далеч от семейството завинаги.

Фер намира доказателство, което потвърждава, че Еухенио и Рене са един и същи човек. Като научава това, Алан решава да се върне в Канкун и да издаде брат си.

Гонсало иска да разследва в дълбочина убийството на Алфонсо, но се изправя пред морална дилема: да продължи да разследва и да разкрие, че Нурия е виновна, или да загърби случая и да предаде паметта на приятеля си.

Какво ли ще реши?! Дали истината ще излезе наяве?! Дали Нурия най-накрая ще плати за престъпленията си?!

94 епизод
Гонсало е влюбен!

Валентина се опитва да съблазни Еухенио, но той я отблъсква. В опит да се оправдае и да избегне възможността да бъде разобличен, той си измисля болест, която му пречи да има сексуална връзка.

Гонсало рискува и се обяснява в любов на Анхелика. Тя се чувства объркана, тъй като не е успяла да бъде искрена за миналото си и за връзката си с Освалдо.

Под претекст, че иска да помогне, Каролина успява да убеди Мау да закара баба ѝ във Фондацията на болните от Алцхаймер. Именно там, Илеана се опитва да стане близка приятелка с Ракел, за да стигне чрез нея до Гонсало.

Адриана най-накрая се запознава с Хулиета, която на свой ред научава, че има още една племенница. Преди да откаже да я приеме, Адриана се опитва да я убеди в своята огромна омраза към всички Мурат.

Дали двете ще се съюзят?!

95 епизод
Рене е разкрит!

След като Хулиета я отхвърля, Адриана търси начин да докаже своята принадлежност и да покаже на леля си, че не е сама срещу Мурат.

Хайме малко по малко губи зрението си и започва да се притеснява за здравословното си състояние. Алмудена, която е близо до него, му помага и го убеждава да потърси медицинска помощ за своя проблем.

В съучастие на дъщеря си, Анхелика успява да убеди Гонсало да се срещне с Алан след толкова години. Емоционалният момент от срещата отлита, когато научава, че Валентина е в опасност, докато е близо до Еухенио.

Гонсало разбира, че собственият му син търси начин да му отмъсти. Възрастният Мурат решава да се изправи срещу Рене и да го отдалечи завинаги от живота на внучката му.

Дали Гонсало ще успее да поеме контрола в тази ситуация?! Дали Рене ще се откаже от плановете си?! И дали Валентина ще успее да избегне нещастието?!

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Не ме оставяй