Гледай онлайн Не ме оставяй еп. 96, 97, 98, 99, 100 от 03, 04, 05, 06, 07.04.2017

96 епизод
Мау срещу Рене!

Ученикът става по-добър от ученика… Рене демонстрира, че е по-добър лъжец от баща си. И за да продължи със своя план за отмъщение, той иска част от акциите на Маува в замяна на това да сложи край на връзката си с Валентина.

Най-накрая Хулиета приема да се запознае с племенницата си и ѝ разказва какво се е случило, когато Адриан е умрял. В момент на доверие, двете усещат близост заради тъмното си минало и желанието за отмъщение срещу семейство Мурат.

Маите съвсем случайно разкрива, че Анхелика е голямата любов на Освалдо. Раздразнена от измамата, тя го оставя с разкаянието, че жената, която обича, сега обича най-добрия му приятел.

Мау научава за мръсните игрички на Рене и незабавно предприема действия. Без страх от заплахите му, Рене му заявява, че ако не изпълни исканията му колкото се може по-скоро, Вали ще плати последствията.

Дали Гонсало ще изпълни исканията на сина си Рене?! Дали Мау ще попречи Валентина да остане наранена?! До къде е способен да стигне в отмъщението си Рене?!

97 епизод
Валентина страда от любов!

Гонсало все пак приема условията на Рене в опит да спаси внучката си. Независимо че може да изгуби финансовата си стабилност, той рискува да се откаже от своите акции и да ги прехвърли на сина си.

Алмудена претърпява тежка катастрофа по вина на Алан. Това я държи далеч от кухнята за известно време. Алан се опитва да поправи грешката си и да избегне чувството за вина като предлага да ѝ помогне, за да запази работата си в Маува.

Рене изпълнява обещанието си и Еухенио къса с Валентина като се аргументира с болестта си, която не му позволява да води сексуален живот. Вали остава с разбито сърце, защото вижда своите мечти за любов провалени.

Докато Вали е утешавана от най-добрата си приятелка и Мау, Рене търси Каролина, за да се забавляват. Той трябва да изчака привършването на сделката с баща си.

98 епизод
Разочарованието на Валентина!

Докато се договарят, Рене и Гонсало са разкрити от Валентина. Тя разбира погрешно ситуацията и вярва, че дядо ѝ и Еухенио са се съюзили, за да ѝ навредят.

Хулиета се опитва да има добра връзка с племенницата си. Силвия, обаче, се намесва и се опитва да я изнудва отново. Този път Хулиета не се оставя на манипулации.

Освалдо приключва връзката си с Маите заради емоционалния си конфликт, че все още обича Анхелика. Разговорът им е дочут от Леонел, който веднага решава да използва тази информация в своя полза.

След толкова много лъжи, Валентина се чувства предадена и побягва с намерението да се върне в Лос Анджелис. Като научава това, Мау на мига тръгва към летището, за да я спре.

Дали ще успее да ѝ попречи да си замине завинаги?!

99 епизод
Гонсало в опасност!

Мау решава да замине за Лос Анджелис, за да не изгуби отново Валентина. В опит да обясни какво се е случило, Мау успява да убеди Вали да не мрази дядо си и да си даде сметка, че всичко е било по вина на Еухенио.

Връзката между вуйна и племенница се подобрява след като става ясно, че сближаването няма нищо общо с пари. Но този семеен съюз повлиява на Силвия, за която присъствието на Адриана отнема контрола над Хулиета.

Феликс и Ектор влизат в къщата на семейство Мурат с намерението да крадат. По време на обира, Тобиас ги вижда и разпознава. В опит да ги задържи, Гонсало е ранен от един куршум, който го оставя тежко ранен.

Докато Гонсало се бори между живота и смъртта, Нурия научава, че Тобиас е станал свидетел на обира и се опитва да го изнудва, за да не издаде Феликс.

Дали Нурия ще успее да купи мълчанието на Тобиас?! Дали Гонсало ще оцелее?! Какво ще стане с връзката между Валентина и дядо ѝ?!

100 епизод
Мълчанието на Тобиас!

След трагичния инцидент с Гонсало, Ракел успява да си спомни, че Нурия е стреляла по съпруга ѝ на сватбата на Адриан и Паулина.

Тобиас дава показания пред полицията за нападението и излъгва, за да прикрие Феликс. В същото време, той се опитва да разбере каква връзка има Нурия и прострелването на Гонсало.

Силвия научава за плановете на Хулиета и желанието ѝ да замине за Испания с племенницата си. След тази новина, тя започва да замисля нов план, за да попречи на Хулиета и парите ѝ да заминат надалеч.

Нурия се опитва да манипулира Тобиас, за да продължи да лъже и да не я издава в полицията. Това, обаче, остава на заден план, когато излиза наяве истината за убийството на Алфонсо.

Инфо: Не ме оставяй