Гледай онлайн Не ме оставяй епизоди 31, 32, 33, 34, 35 от 02, 03, 04, 05, 06.01.2017

31 епизод
Предложението!

Адриан е решил да не дава нов шанс на Паулина и да загърби завинаги своята любов. Сега е ред на Камило да действа – да предложи брак и да поеме отговорност за детето, което тя очаква.
След новината за бременността на Нурия, Гонсало няма друг избор освен да остави Леонел в компанията си. Разгневен и безсилен, той започва да му отнема малко по малко властта и така го отдалечава от бизнеса си.

Нетърпелива да замине за Испания, Одет получава новини от университета, но новината не е добра – тя е отхвърлена поради липса на места. Така тя губи възможността да учи заедно с Адриан. Дали ще се откаже?!

С много объркани спомени, Хулиета пътува в миналото си и си спомня трагична смърт на баща си. В същото време, Адриан разследва обстоятелствата около смъртта на баща си и открива, че той се е самоубил, а не по начина, който описва сестра му.

32 епизод
Освобождаването!

Изоставянето боли повече, когато човекът, който си тръгва, не обяснява защо го прави. Хулиета успява да се върне в миналото и си спомня истинската причина, поради която баща им ги е изоставил. В същото време, Адриан открива, че при опит за самоубийство, а не от инфаркт, е починал баща им.

Инес най-накрая е изписана от болницата след преживяния инфаркт. При пристигането ѝ в къщата, Гонсало се опитва да оправи брака си и се опитва да измоли прошка от съпругата си. Тя не му дава нов шанс за ново сближаване и му заявява, че няма как да се оправи техния брак.

Спомените завладяват Паулина и Адриан. С разбито сърце, и двамата не приемат, че тяхната любов е приключила. Въпреки страданието, което и двамата изпитват, нито един от тях не прави крачката, която да промени положението и двамата решават да продължат по своя път, без любов.

Нурия не може да стои мирна и решава да пръсне своята отрова и се намесва в процеса на осиновяване на Маурисио. Именно тя съобщава на социалната работничка, че родителите ѝ се намират в развод. След това изявление е прекратено делото по осиновяване на Мау.

33 епизод
Шантажът!

Гонсало използва осиновяването на Маурисио като шантаж, в опит да задържи Инес и да я накара да забрави за развода. С такова трудно решение, съдбата на Мау е в ръцете на съпругата му.
Като се придържа към плана си да остане близо до Адриан, Одет търси начин да остане да учи в Испания след като ѝ е отказано място за магистратура.

Елиса се опитва да убеди дъщеря си да не се предава сега, когато пътя ѝ към Гонсало е чист. В същото време, Моника се опитва да изиска повече внимание от бащата на децата си. Тя иска да станат семейството, за което толкова си мечтае.

Използвайки примера на баща си да играе мръсно, Нурия успява да манипулира Гонсало и го убеждава, че благодарение на нея, неговият брак е спасен. В същото време, тя прави щастлив Леонел с обещанията, че много скоро ще получи власт в хотелите на Мурат.

Изпълнен с гняв, Камило споделя с баща си лъжата, която Гонсало е казал в опит да избегне разобличаването си. Така Алфонсо осъзнава, че неговият приятел и съдружник го е обвинил в изневяра, поставяйки в риск собствения му брак. Дали това ще е края на тяхното приятелство?!

34 епизод
Сбогуването!

Приятелството приключва, когато се намеси недоверието. Алфонсо изгубва уважението си и контрола си след като научава за лъжите и предателството на най-добрия му приятел.
Паулина започва да кърви и това може да означава, че бебето ѝ е в опасност. Разстроена, тя моли Камило за помощ и да я закара незабавно в болницата. Съвсем случайно, Одет се намира в чакалнята и така открива, че Паулина е бременна от Адриан.

Светът на Гонсало Мурат малко по малко се разпада. Семейството му, съпругата му и дори приятелите му започват да го изоставят. След караницата с Алфонсо, двамата решават да продължат като съдружници, въпреки края на приятелството им. Това е голяма възможност за Леонел, който се завръща в играта като дясната ръка на Гонсало.

Служите на социални грижи пристигат в дома на семейство Мурат и търсят Маурисио. След като са научили за проблемите между Инес и Гонсало, попечителството им е отнето заради нестабилната семейна среда, в която живее малкия. Дали ще успеят да им попречат да не отведат Мау?!

35 епизод
Обещанието!

Със сълзи и разбито сърце, Мау е издърпан от прегръдките на Инес. И след като обещава да бъдат завинаги заедно, Паулина получава сили от любовта, която изпитва и се бори, за да намери решение, което ще позволи на Маурисио да се върне в живота ѝ.

Инес обвинява Гонсало за ужасната ситуация, в която се намират. Хората не само са научили за изневярата му, но също така и за извънбрачните му деца, които има от Моника. Това е причината, поради което е невъзможно да си върнат попечителството.

Хулиета е в по-добро състояние и е изписана от психиатричната клиника. Това е нов шанс за нея. И Хайме, и Адриан започват започват начисто живота си далеч от Пуерто Есперанса с обещанието да продължат да бъдат сплотено семейство.

Гастон се опитва да помогне и да убеди властите, че благоденствието и здравето на малкия ще са гарантирани при Инес и Паулина. За нещастие, единственото, което успява да постигне, е да върне временно Мау в дома на семейство Мурат, докато се намери стабилна двойка, която да го осинови.

Накрая, Гонсало търси начин да се възползва от ситуацията и се опитва да оправи нещата по свой начин. Той иска да си върне доверието и обичта на Инес. В крайна сметка, той само влошава положението и поставя под съмнение дали дома, от който има нужда Мау, е точно този на семейство Мурат.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Не ме оставяй