Гледай онлайн Не ме оставяй епизоди 41, 42, 43, 44, 45 от 16, 17, 18, 19, 20.01.2017

41 епизод
Нито награди, нито наказания, само последствия!

В живота няма нито награди, нито наказания, само последствия. Нурия е разобличена след като се оказва, че оценките ѝ от университета са фалшиви. Тя е задържана за подправяне на документи. Леонел, като неин съучастник, също трябва да си плати. За това той трябва да действа бързо, за да не се окажат и двамата зад решетките.

Елиса постига своето и продава имота, който Гонсало е прехвърлил на името на Моника. И така, една нова война започва между тях. Гонсало не смята да стои със скръстени ръце и смята да действа, за да накара тъща си да си плати за деянието.

Хайме и Адриан са номинирани за най-престижната награда за реклама в Мексико. Събитието е насрочено за след пет месеца и се организира точно от агенцията, в която работи Паулина.
Камило и Паулина изненадват всички с новината за нейната бременност. И с проблемите, които има със сестра си, проблемите около наследника на семейство Мурат започва да се разпалва.

Накрая, Хулиета отново преспива с Еулате, който се е възползвал от нея заради доказателствата, които обвиняват Гонсало. Но Одет присъства на срещата и така тя научава, че между двамата съществува връзка, от която самата тя може да се възползва, за да си отмъсти.

42 епизод
Изненадата!

Минали са пет месеца и нещата в Пуерто Есперанса се променят. Връзката между Паулина и Камило се е подобрила. Сега двамата са близки, като истинско семейство и очакват дъщеря си Валентина.

Няколко седмици преди най-важното събитие за годината, Паулина довършва подробностите, за да впечатли всички със своята организация. Но я очаква изненада. Адриан влиза в офиса ѝ и открива, че тя е бременна.

Мау има напредък в своите уроци с шнорхел. И при един от уроците си по гмуркане, той открива медальона във форма на звезда, който Паулина е хвърлила в морето, за да се отърве от спомена за Адриан.

Еулате успява да открие местонахождението на Хулиета благодарение на Одет. Това е нейният начин да си отмъсти. Надява се по този начин, Хайме да научи за изневярата на съпругата си.

Изпълнена с гняв, Хулиета реагира на присъствието на Одет и я пробожда в стомаха. След случилото се, парамедиците и полицията пристигат на мястото. Хулиета е арестувана за опит за убийство.

43 епизод
Съдът!

След инцидента, след който животът на Одет е в опасност, Хулиета е анализирана от психиатъра си, за да се установи психичното ѝ състояние. Може да избегнат затварянето ѝ за опит за убийство.

Ядосан, Хайме взема тежкото решение да не продължава със съпругата си. След нейните психични проблеми и изневярата, той не намира причина да остане с нея.

Съдията изучава случая на Хулиета. Накрая взема решение и присъдата е шест години, които ще излежи в психиатрична институция, където ще се следи нейното състояние.

Опустошен от положението на сестра си, Адриан е неспособен да ѝ помогне. И той, и Хайме решават да продължат напред в живота, но си оставят също толкова близки както и по времето, когато са били семейство заедно с Хулиета.

44 епизод
Нов живот!

Гонсало разкрива тъмното минало на Леонел. И сега, когато познава неговия произход, презрението му се увеличава. Той се страхува, че неговата кръв ще омърси живота на бъдещото му внуче.

Настъпва деня на събитието. Хайме и Адриан печелят и са получават наградата за Най-добро рекламно послание. В същото време, Паулина е сама и е на път да роди.

Притиснат от времето и бебе, което е на път да се роди, Адриан е принуден да присъства на раждането на Валентина. Изплашена, но с желанието да изгради нов живот, Паулина поема в ръцете си малката си дъщеря, жива и здрава.

Адриан забелязва преждевременното раждане на Валентина и се пита за истинския баща на бебето. Той е решен да разбере истината и пита директно Паулина. Тя, обаче, няма друг избор освен да го излъже и да отрече възможността той да е бащата на дъщеря ѝ.

45 епизод
Една вечна любов!

След като отказва възможността отново да го приеме в живота си, Паулина се сбогува с Адриан завинаги. Разстроен от „истината“, че не е баща на Валентина, той се завръща в Испания, за да продължи с живота си.

Инес е решена да получи свободата си. За това, тя отива да поговори с Моника, за да може да се освбоди веднъж завинаги от Гонсало.

Маурисио се запознава с Валентина и моментът е изпълнен с нежност и обич. Очарован от присъствието ѝ, Мау решава да ѝ подари звездата, която символизира вечната любов. По този начин слага начало на голямата и безкрайна обич между двамата.

Завистта, която Нурия изпитва към сестра си нараства неимоверно сега, когато и двете стават майки по едно и също време. Заслепена от ревност, Нурия не приема идеята, че Паулина е по-добра майка от нея и че дъщеря ѝ ще прибере богатството на семейство Мурат.

Съдбата е подготвила изненада за всички. След голямото щастие настъпва голяма мъка… и без никаква видима причина, бебето на Нурия умира.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Не ме оставяй