Гледай онлайн Не ме оставяй от 09, 10, 11, 12, 13.01.2017 – епизоди 36, 37, 38, 39, 40

36 епизод
Когато нещо свършва, започва друго!

Настъпва времето да се започне наново, далеч от страданието. За това, Инес решава да започне постъпки за развода и моли за помощ Алфонсо и да се изправи без никакъв страх срещу Гонсало.

В Испания, Одет приветства Адриан с добре дошъл. Той е решен да загърби миналото и да започне от нулата. В този нов етап от живота си, той се запознава с Ремедиос и дъщеря ѝ Триана – собственички на сградата, в която ще живее, докато завърши магистратурата си.

В това време, в Пуерто Есперанса, със сърце, изпълнено с болка, Паулина иска да се отърве от всички подаръчета и спомени с Адриан. Също и онова медальонче във форма на звезда, символа на тяхната любов, която са изживели заедно. С това слага край на тяхната голяма история.

С намерението да предложи помощта си, Камило търси начин да осинови Маурисио. Той не иска да се разделя с Паулина. За това, двамата решават да се оженят и да бъдат семейството, което е подходящо да осинови Мау.

37 епизод
Нова възможност!

Хулиета е много изненадана, когато научава, че всички са я лъгали, в това число и Одет. Това чувство за предателство отново влошава психичното ѝ състояние и тя губи контрол.

След си дават нова възможност, Паулина и Камило се опитват да съживят онази любов, която ги е събрала един ден. Като специален символ, Камило ѝ подарява годежен пръстен с надеждата скоро Пау отново да го обикне.

Гонсало побеснява като научава, че Камило е провалил плановете за сватба и осиновяване на Мау. Сега семейство Фонсека са против него и Гонсало ги вижда като заплаха.

Адриан не губи и минути от времето си в Испания. Сприятеляването му с Триана не допада много на Одет, която е отчаяна, защото всеки път, когато се опитва да се сближи с него, той я отблъсква.

Накрая, Гонсало се предава на капризите на Моника и планира да ѝ предложи брак. Със съучастието на синовете ѝ Алан и Рене, замисля начин как да я изненада…

Дали чувствата на Гонсало са се променили или това е поредния му зъл план?!

38 епизод
Мой и ничий друг!

Ако не е мой, няма да бъде на никоя друга… Ревността на Одет става опасна като вижда как я игнорират и е изместена от Триана, която е станала много близка с Триана.

Официално, Маурисио получава фамилията Фонсека Мурат и най-накрая си има нежно и любящо семейство, от което толкова силно се нуждае. Благодарение на Гастон, процедурата по осиновяването минава бързо и го превръща в герой за всички.

Сляпа от гняв, Хулиета пристига в Испания, за да постави на мястото ѝ Одет. Силни удари се разменят между Хулиета и жената, която я е предала, за да остане с брат ѝ.

След този сблъсък, Адриан научава, че собствената му сестра и Одет са се обединили, за да провалят сватбата му. Изпълнен с ненавист, той избухва и срещу двете, след което се освобождава от тях.

Изпълнен със съмнение, Адриан се опитва да се свържи с Паулина, за да разбере каква е цялата истина. Инес отговаря на обаждането му и му съобщава, че дъщеря ѝ е решила да създаде семейство с Камило.

Как ли ще реагира Адриан при тази новина?!

39 епизод
На война и в любовта всичко е позволено!

Изгуби я завинаги, Адриан… Инес изяснява на Адриан, че дъщеря ѝ вече е омъжена жена. При тази новина, той решава да забрави Паулина завинаги.

Адриан заявява на Одет, че между двамата никога не е съществувала връзка, а след като е научил какво е направила, той не е сигурен на кого да вярва. Въпреки че му се обяснява в любов, Одет няма друг изход, освен да се откаже от играта и да си понесе последствията.

Гонсало моли да бъде изслушан от семейството му. Той загърбва егото си и моли за прошка за всичко, което е извършил. Видно е колко се разкайва. Така той се сдобрява с Паулина и урежда развода с Инес.

Най-накрая, денят на сватбата на Нурия настъпва. Като нея, Леонел е облагодетелстван от този годеж. По време на празненството, миналото на Леонел излиза светло и майка му се появява отново в живота му.

Въпреки щастието, което изпитва, Гонсало забелязва колко удобно се чувства Инес в компанията на Гастон. Това събужда неговата ревност…

Дали Гонсало е способен да приеме бившата му съпруга да бъде щастлива с друг мъж?!

40 епизод
Не всичко е такова, каквото изглежда!

Заплахите на Гонсало никога не са били напразни. Сега Гастон се оказва застанал на пътя му, а той и Инес много добре се разбират и имат специални отношения.

Междувременно, в Испания, Доня Ремедиос гледа на карти Таро, за да види какво го очаква Адриан. Тя ясно вижда, че и в бъдеще той ще има проблеми със сестра си. Освен това, съдбата му е подготвила изненада – ще стане баща; и ще открие нова любов.

По време на медения месец, неуважителните коментари и ужасното поведение на Нурия провокират Леонел и той избухва. И в изблик на гняв, той разкрива истината за нейната бременност – много добре знае, че не той е бащата на детето, което тя очаква.

Както изглежда, животът на Моника е на път да се промени. Гонсало получава документите за развод и подготвя сватба изненада. Но не всичко е такова, каквото изглежда – съдията, който осъществява церемонията, не е друг, а Силвестре, верният съучастник на Гонсало.

Паулина постига голям успех в първата си работа. За да отбележат този успех, Камило подготвя романтична вечеря. Водени от емоциите, двамата се отдават на страстта…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Не ме оставяй