Гледай онлайн Не така, брат Големият взрив – три момичета и един Мишо

Три момичета се борят за сърцето на Мишо в специалния сезон на „Не така, брат“

Дневникът на най-известния отличник дебютира в книжарниците през следващата седмица

Три момичета се борят за сърцето на Мишо в специалния сезон на „Не така, брат“ с името „Големият взрив”, който очаква феновете от 2 ноември във Vbox7.com. Най-известният отличник у нас има нова приятелка на име Ива, а какво се случва с Вики и Блага, ще разберем още в премиерния епизод на първия и изключително успешен уеб тийн сериал от продуцентите 7Talents. Трейлърът на специалния сезон „Големият взрив“ очаква феновете:

Изцяло нов персонаж – чаровната Ива, ще видим в новия сезон на сериала, а в ролята влиза 16-годишната Михаела Велкова, която се радва на хиляди последователи в социалните мрежи, а на кастинга успява да спечели симпатиите на екипа на 7Talents със своя талант и харизматична усмивка. Новото лице на първия български уеб тийн е модел и се занимава с танци. Самата Михаела споделя пред „Здравей, България“, че героинята й е „лъчезарна, оптимистична и жадна за забавления”.

Финалът на втори сезон на „Не така, брат“ постави множество въпроси: Ще станат ли най-накрая Мишо и Вики гаджета след страстната си целувка? Ще продължат ли да са заедно Дидо и Беатрис? Градусът на напрежение и любопитство ескалира със специалния сезон, в който всички любими герои претърпяват истинска метаморфоза.

Датата 2 ноември крие още една изненада за всички почитатели на „Не така, брат“ – „Дневникът на Мишо“ е открит от издателство Сиела. Книгата по мотиви от изминалите два сезона на първия български уеб тийн сериал ще се разпространява в книжарниците с началото на специалния сезон „Големият взрив“, като тя разкрива тайни, невиждани досега в сериала.

Премиера на „Не така, брат“ , специален сезон, 2 ноември във Vbox7.com

„Дневникът на Мишо“ – от 2 ноември в книжарниците

Следи новини за „Не така, брат“ – „Големият взрив“ във Facebook и Instagram