Гледай онлайн Не така, брат сезон 3 „Големият взрив“ от VBOX7

„Не така, брат“ с нов специален сезон и книга „Дневникът на Мишо“ на 2 ноември

Oнлайн наръчникът за тийнейджъри и техните родители изненадва феновете с нови истории в книжарниците

Само няколко месеца след старта си, първият уеб тийн сериал от продуцентите 7Talents – „Не така, брат“, готви две изненади и двойна доза емоции за истински фенове. На 2 ноември е официалният старт на нов, специален сезон на „Не така, брат“ – „Големият взрив“ във Vbox7.com, а тогава е и премиерата на книгата „Дневникът на Мишо“ в книжарниците, написана по мотиви от сериала с над 8,5 милиона видео гледания в официалните видео канали на продукцията.

Продуцентите 7Talents забъркват истинска експлозия от емоции за феновете в новите епизоди на „Не така, брат“ със знаковото име „Големият взрив”. Една от изненадите на снимачната площадка ще бъде и ново главно действащо лице – героиня, която обещава да покори сърцата на почитателите с талант и харизма.

Изчезналият в края на втори сезон таен дневник на Мишо е открит, а уеб сериалът, превърнал се в онлайн наръчник за тийнейджъри и техните родители вече е достъпен и на хартия, защото на 2 ноември в книжарниците ни очаква книгата „Дневникът на Мишо“. Изданието със сериозна заявка да се превърне в бестселър от издателство Сиела търси формулата за популярност в училище, успех с момичетата и уроците. На страниците ще открием приключения и случки от първия и втория сезон на „Не така, брат“, нови сюжетни линии и ценни съвети от най-известния „братски тандем” във Vbox7.com – Мишо и Дидо.

Какво ни очаква в „Не така, брат“ и защо емоциите в новия сезон са взривоопасни? Колко ценен може да бъде „Дневникът на Мишо” и какво ще ни разкаже? Отговорите ни очакват в „Не така, брат: Големият взрив.

„Не така, брат: Големият взрив” – във Vbox7.com на 2 ноември