Гледай онлайн Не така, брат! Целувки по ноти еп. 4

Ревност и напрегнати отношения в новия епизод на „Не така, брат!:„Целувки по ноти”

В новия епизод на уеб тийн сериала „Не така, брат!: Целувки по ноти“ ревността и напрежението ще превземе главните герои, а това ще постави любовните им отношения под въпрос. Епизодът вече е онлайн и може да го видите тук –

Всички знаят, че Мишо е влюбен в науката, но за неговата приятелка Ива се оказва доста трудна задача да обикне хобито на своя приятел. Тя изпада в още по-неприятна ситуация, когато Мишо се впуска в разгорещена научна дискусия с Блага, която ще провокира ревност у Ива. Ситуацията допълнително ще изостри отношенията между Мишо и Ива и това няма да остане скрито от Дидо и Беатрис. Раздвоен ли е Мишо и какви съвети получава от брат си, разберете от наръчника за оцеляване на тийнейджъри във Vbox7.com.

Другата двойка в сериала – Дидо и Беа, пък се чуди как да отпразнува своята годишнина и това допълнително нажежава техните отношения. Сред идеите са скок с бънджи и общи татуировки, но дали това ще се хареса и на двамата и как ще изберат да отпразнуват годишнината си? Разберете в четвъртия епизод на „Не така, брат!: Целувки по ноти“.

Следете „Не така, брат!“ във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа.