Гледай онлайн Ние, нашите и вашите еп. 2, 3 – 15, 16.03.2017

Звездата от X Factor Ангел Ковачев с песен и роля в „Ние, нашите и вашите“

Забавната история на семейство Иванови продължава два пъти в седмицата – сряда и четвъртък от 21:00 часа по NOVA

„Ние, нашите и вашите“ вече има и свое собствено музикално парче „До вчера бяхме деца“, написано специално за романтичната комедия от Ангел Ковачев, който доби популярност в първия X Factor в дует с Моисей. След като през 2015 г. двамата се разделиха и всеки пое по своя път със солова кариера, през месец май се очаква Ангел да издаде своя първи самостоятелен албум.

„Много различно е да работиш по зададена тема. Наложи ми се да нарисувам една картина с музика, а не отражение на вътрешния ми свят, както съм свикнал да работя. Трябваше три пъти да пренапиша музиката и текста, за да уцеля това, което продуцентите търсеха, но накрая мисля, че се получи доста свежо парче и пасва идеално. През цялото време имах възможност да гледам сцени от филма, които ми помогнаха да усетя духа и посоката на сериала“, споделя Ангел.

Освен с музиката си Ангел влиза в сериала и с роля – той е Сакис – приятелят, за когото Деси страда. „За първи път се снимам в сериал – преживяването беше страхотно! Имахме много забавна сцена с Радина, в която тя трябва да ми удари два шамара. Накрая шамарите станаха шест, защото направихме три дубъла, а тя определено удря силничко“, споделя с усмивка музикантът.

Поради големия зрителски интерес „Ние, нашите и вашите“ продължава с два епизода седмично – сряда и четвъртък от 21:00 ч. по NOVA. „Страхотният старт и отзивите на зрителите ни накараха да направим промяна в програмната схема и вместо един ще имаме два епизода. Сигурни сме, че двойната седмична доза на романтичната комедия ще носи повече положителни емоции на нашите зрители“, споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастинг Груп.

В предстоящите два епизода тази седмица ще видим как Христо организира пътуване до Дубай, за да зарадва момичетата и Лили. Пътешествието обаче ще предизвика нов спор с брат му Зорко. Напрежението между майка и дъщеря ще се засили, а Лили ще си позволи да надникне в компютъра на Деси, за да види какво още крие дъщеря й. Ека и Иво ще продължат тихата си война в училище, където тайната, че са брат и сестра ще бъде разкрита и това ще доведе до нови комични ситуации.

Какво ще види Лили в компютъра на Деси? Как ще реагират съучениците на Иво, когато разберат, че е брат на Ека? До какви крайни решения е готов да стигне Зорко по отношение на семейния бизнес и кой първи ще види Сакис ще стане ясно в новите епизоди на „Ние, нашите и вашите“ – в сряда и четвъртък , от 21:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 2 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 3 онлайн – тук, тук или тук