Гледай онлайн Ничия земя с Господин Вълев – Динко

Ничия земя – герой на нашето време

Тази събота на “Ничия земя” ще се опитаме да се освободим oт предразсъдъците. Ще видите портрет на патриота като млад. Елена Чопакова ще ви заведе в дома на Господин Вълев от Ямбол. Динко. Ловецът на бежанци. И както подобава на Балканите – за едни той е страшилище, за други – посмешище.

Как и къде живее героят на нашето време, какво обича, какво мрази, къде спи, какво чете, чете ли изобщо, какви са детските му мечти и плановете му за бъдещето – отговорите тeзи въпроси в събота в “Ничия земя”.

“Знаем, че ще си навлечем гнева на много хора, защото му даваме трибуна. Но той, скъпи сънародници, е тук. Той е слонът в стаята, за който не говорим. Но ние ще говорим.

Не подценявайте Динко, уважаеми зрители. Въпреки имиджа си, той прояви благоразумието да се опази от това да бъде употребен от политиците – нещо, което много уважавани доскоро хора не успяха да направят. Листите не го поблазниха, не грейна на плакат и не стъпи на нито един дебат. Но когато един ден това стане – спомнете си, че сме ви предупредили. И то навреме. Защото Динко има планове за бъдещето, а вие сте включени в тях.”

“Ничия земя”, 4 март, събота от 18:00 часа

Гледай видео запис от предаването онлайн