Гледай онлайн Откраднат живот с. 3 еп. 14, 15, 16, 17 от 14, 15, 16, 17.03.2017

Елен Колева влиза с разтърсваща история в „Откраднат живот: Възмездието“

Луиза Григорова и Наум Шопов – между медицината и актьорската игра

Актрисата Елен Колева ще влезе в спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“ с история, която ще разтърси болницата и ще въвлече емоционално лекарския състав. Темата за жените, подложени на домашно насилие ще бъде една от водещите линии в предстоящите епизоди от вторник до петък от 20:00ч. по NOVA. „Много жени ще се припознаят в героинята на Елен. Историите на пациенти в „Откраднат живот: Възмездието“ често надскачат сюжетното действие, за да потърсят въпроси в обществото – трябва ли да оставаме безучастни пред насилието и как да вдъхнем кураж на хората, които се изправят пред това“, разказва екипът на най-успешния медицински сериал у нас. Морален въпрос ще предизвика и тежка операция на хив-позитивен пациент, който ще изпита професионализма и разбиранията на лекарския екип.

„Предизвикателство е да влезеш в медицински сериал – да си доктор е нещо сериозно, изисква подготовка. Героите ни са нови за болницата, а ние сме нови за екипа. Активният снимачен процес ни помага да навлезем по-лесно в обстановката“, разказа актрисата Луиза Григорова по време на гостуване в „Събуди се“ с колегата й Наум Шопов. Луиза добави, че често се обажда на Наум с въпроси за диагнозите, които присъстват в сценария. „Тя се справя перфектно с терминологията. Интересно е, че сме се изправяли пред една и съща дилема – актьорското майсторство и медицината, но сме избрали различни посоки“, сподели представителят на голямата актьорска фамилия, който въпреки таланта избира медицината за свое призвание. „Д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев са приятели от много години, познават се до болка. Когато се изправят пред конкуренцията обаче, започват леки търкания. В бъдеще двамата ще правят много жертви един за друг“, повдига завесата актьорският тандем.

Как ще се променят отношенията на дългогодишните приятели? Ще се окаже ли някой от новите лекари в нова любовна история в спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“? – зрителите ще разберат тази седмица, в „Откраднат живот: Възмездието“, от 20:00ч., от вторник до петък, по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 14 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 15 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 16 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 17 онлайн – тук, тук или тук