Гледай онлайн Откраднат живот с. 3 еп. 18, 19, 20, 21 от 21, 22, 23, 24.03.2017

Димитър Рачков и Цветан Алексиев влизат в отделението на „Откраднат живот: Възмездието“

Синовете на обичаните актьори ще акцентират върху нови житейски и социални теми в МБАЛ „Св. Кирил“

Димитър Рачков-младши и Цветан Алексиев ще влязат с ключови роли в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Възмездието“ по NOVA. Синът на популярния актьор и водещ Димитър Рачков (на снимката) ще направи не само първи крачки в актьорската си кариера с роля в най-успешния медицински сериал у нас, но и ще постави акцент на актуалната тема за децата в приемни семейства и тяхното осиновяване. Един от главните герои в историята ще се изправи именно пред голямата дилема за бъдещето на дете, което няма семейство, но едновременно с това е лишено от системата да има нови родители.

Актьорът Цветан Алексиев ще застане на свой ред на снимачната площадка до баща си – актьора Стоян Алексиев. Цветан ще влезе в образа на сериозен бизнесмен, който ще провокира нови събития в МБАЛ „Св. Кирил“. Емил Богданов ще постави началото на нова любовна афера с една от най-противоречивите дами в болницата, а тайните му намерения ще се окажат много по-мащабни от предполагаемото.

В епизодите тази седмица от 20.00ч. по NOVA, д-р Захариев и д-р Мазов ще се постараят да изгладят отношенията с любимите жени, а разговорът между доц. Камбуров и д-р Кръстева ще ескалира в защити и обвинения към проф. Генадиев. Галя ще прекара вечер в компанията на Вяра и Борис, която ще намести парчета от пъзела, но и ще създадено нови емоции и размисли за отношенията й с Петър и Борис.

Кой ще се окаже най-близкият човек за малкия пациент? И какви са тайните планове на загадъчния бизнесмен? – ще разберете в предстоящите епизоди от 20.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 18 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 19 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 20 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 21 онлайн – тук, тук или тук