Гледай онлайн Откраднат живот с. 3 еп. 19 22.03.2017

В неудобно положение ще се окаже Борис в хитовия сериал „Откраднат живот: Възмездието“ по NOVA. Младият д-р Тасев ще бъде принуден да отговоря на обвиненията и трудните въпроси на Вяра за техните отношения, след като двамата прекарват нощта заедно. Обяснения за връзката му с Вяра ще поиска и Галя, което още повече ще нажежи ситуацията около Борис.

Самата д-р Стилянова пък ще се опита да избегне въпросите на Петър, който става все по-подозрителен и директно ще я попита има ли друг мъж в живота ѝ. Въпреки че Галя отново ще му заяви, че не иска да има нищо общо с него, д-р Захариев не е готов да се откаже. Нараненото му его ще го провокира да измисли отмъстителен план – да я провали на предстоящия ѝ изпит.

Планове срещу своята съпруга продължава да крои и проф. Генадиев, който търси начин да накара Камбуров да не свидетелства срещу него на бракоразводното дело.

Ще успее ли Борис да излезе от конфузната ситуация? Ще провали ли д-р Захариев изпита на д-р Стилянова? И ще успее ли проф. Генадиев да спечели Камбуров на своя страна?

Гледай видео запис от епизод 19 онлайн – тук, тук или тук