Гледай онлайн Откраднат живот с. 3 еп. 22, 23, 24, 25 от 28, 29, 30, 31.03.2017

Нови любовни триъгълници в „Откраднат живот: Възмездието“ тази седмица по NOVA

Водещата на „Комбина“ – Лора Крумова, ще разисква етични проблеми с д-р Калин Генадиев

Любовни триъгълници, важни решения и етични казуси ще бъдат в центъра на новите епизоди на „Откраднат живот: Възмездието“ – от вторник до петък, от 20:00 ч. по NOVA. Борис Тасев ще осъзнае, че с Вяра го свързва нещо много по-силно от дългогодишно приятелство. Дълбокото привличане към д-р Стилянова обаче ще го постави на кръстопът в емоциите към двете жени в живота му. Отношенията между Галя и Петър ще се превърнат в тиха война на територията на отделението, което няма да остане безразлично към новосъздадените връзки.

Връзка, сравнима единствено с отношенията на майка и син, ще се породи между сестра Жекова и малкия пациент Коко, който за първи път ще се почувства като у дома. Желанието на Жекова да даде алтернатива за по-добър детски живот ще се окаже в сблъсък с държавната система и човешките разбирания.

Обществената толерантност и информираност ще се превърнат в основна тема за д-р Калин Генадиев, който ще бъде предизвикан в открит разговор за риска от HIV-вирус. Съмненията и обвиненията към хирурга ще бъдат дискутирани с водещата на „Комбина“ – Лора Крумова, която ще се появи в собственото си амплоа в най-успешния медицински сериал у нас.

Д-р Василев ще помогне на Евгения с разговор за раздялата с д-р Генадиев, а Виолета Захариева ще направи първи стъпки по пътя към новата любов и шанса за втори живот.

Какво ще се случи със сестра Жекова и Коко? Ще успее ли Калин Генадиев да се измъкне от казуса и какви ще бъдат решенията на Борис в любовната дилема? – ще разберете тази седмица от вторник до петък от 20:00ч., по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 22 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 23 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 24 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 25 онлайн – тук, тук или тук