Гледай онлайн Откраднат живот сезон 2, епизоди 10, 11, 12 от 04, 05, 06.10.2016

Д-р Иван Генадиев се изправя пред лицето на смъртта в новите епизоди на „Откраднат живот“

Виолета манипулира миналото на д-р Стилянова и д-р Захариев, Биляна се впуска в търсене на улики – тази седмица от 21:00ч. по NOVA

Разкриването на добре пазената тайна ще предизвика едни от най-драматичните моменти за героите в „Откраднат живот“ в следващите епизоди на най-успешния български сериал на медицинска тематика. След неочакван развой на събитията д-р Иван Генадиев ще се изправи пред лицето на смъртта, а лекарите от МБАЛ „Св. Кирил“ ще бъдат подложени на сериозно изпитание в борбата за живота му. Евгения ще намери път към нов живот след шокиращата истина, а Калин ще опита да разбере мистериозните мотиви за разрива в семейството.

Травмираната д-р Стилянова ще бъде подложена на необичайно лечение от Виолета Захариева. В манипулациите си Виолета дори ще опита да убеди майката на Галя в несъществуващо минало, оставяйки под съмнение чувствата на д-р Стилянова и д-р Захариев. Биляна ще се отправи в търсене на улики за престъпленията на своята майка, които ще предизвикат нови въпроси за съмнителния бизнес.

Борбата за поста на завеждащ спешното отделение ще се окаже вълнуваща не само за кандидатите, но и за екипа, който ще направи необичаен облог. Любовнията тригълъник между Биляна, Алекс и Калин ще провокира нови моменти на ревност в младата двойка.

Ще успее ли Виолета да обърне обстоятелствата в своя полза? Ще оживее ли д-р Иван Генадиев след тежкия инцидент? – ще разберете тази седмица, от вторник до четвъртък, от 21:00ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 10 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 11 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 12 онлайн – тук, тук или тук