Гледай онлайн Откраднат живот сезон 2, епизоди 16, 17 и 18 от 18, 19 и 20.10.2016

Двойник на д-р Василев на снимачната площадка на „Откраднат живот“

Д-р Владов се бори за живота на семейството си, а д-р Генадиев застава на крачка от признанието

Двойник на д-р Василев изненада актьорския състав по време на снимки на „Откраднат живот“ през изминалата седмица. „В кастинга за фенове на сериала се появи човек, който не само носи същата фамилия, но е и лекар в медицински център за спешна помощ. Нямаше как да не сбъднем желанието му и да го запознаем с героите и по-конкретно с Алекс“, разказват от екипа на сериала. В една от сцените Лъчезар Василев ще облече отново лекарската престилка, но този път, за да стане хирург от екипа на МБАЛ „Св. Кирил“.

Човечността, изборът между истината и лъжата и трудностите в семейните отношения ще бъдат акцент в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица. След тежък пътен инцидент съпругата и детето на д-р Владов ще се окажат в смъртна опасност, а животът им – изцяло поверен в ръцете на завеждащия спешното и неговия екип. Операцията ще разкрие истина, която ще промени завинаги живота на д-р Владов, изправяйки го пред огромна морална дилема.

Отлаганата от Виолета сделка за новото бебе, ще въвлече нея и Лазаров в отвличане и заплахи от съмнителен бизнесмен. През това време д-р Захариев ще продължи да ангажира времето и съзнанието на Галя, която все по-често ще пропуска психотерапията. Отношенията на д-р Мазов и д-р Хинова ще поемат рязък завой – от ожесточени спорове към необяснимо привличане. Биляна и Алекс ще вложат своите емоции и мечти в очакването на дете, което ще даде повод за размисли на д-р Иван Генадиев. Дали е дошло времето да признае истината на своя син? Ще успеят ли синовете му, които са с една крачка по-близо до семейния живот, да разберат и да простят неговото решение? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди от вторник до четвъртък, в 21:00ч., по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 16 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 17 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 18 онлайн – тук, тук или тук