Гледай онлайн Откраднат живот сезон 2, епизоди 19, 20 и 21 от 25, 26 и 27.10.2016

Васил Банов: „За последен път плаках на предложението за брак на Биляна в „Откраднат живот“

Тази седмица Галя напуска живота на д-р Захариев, ревност разклаща връзката на Биляна и Алекс

„За последен път плаках на сцената, в която д-р Захариева предлага на д-р Василев, в присъствието на неговия баща, да сключат брак. Много красив момент!“, разказа пред Мон Дьо в „Събуди се“ актьорът Васил Банов, допълвайки, че цени романтиката и не пропуска да приготви закуска за любимата си жена. „Камбуров има позиция, очи, характер – за всичко това може да благодарим на екипа“, така Банов описа образа на проф. Камбуров в „Откраднат живот“, който самият той превръща в ерудиран хирург и проницателен мъж.

Поредица от заплетени случаи и трудни за героите решения ще завладеят спешното отделение на МБАЛ „СВ. Кирил“ в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“. Галя ще пожелае окончателно да напусне живота на д-р Захариев и Виолета, а Биляна ще се изправи пред дилемата за човешкия живот и намесата в неговия ход. Безобидна бележка на Калин ще провокира нов разговор между Биляна и Алекс, които се опитват да съхранят връзката си, въпреки множеството препятствията пред младото семейство. Д-р Василев ще бъде въвлечен в лекарски случай, който по-скоро ще се окаже семейна история с неясно бъдеще. Посещение на възрастен пациент ще провокира д-р Хинова да се изправи пред собствените си чувства към д-р Мазов. Мъжката част от лекарския състав ще се включи в на организиран риболов, който ще се превърне в поле за нови дискусии и признания. Биляна отново ще се изправи пред възможността да бъде майка и да сбъдне мечтата на д-р Василев.

Готова ли е Галя да остави завинаги болницата и досегашния си живота си до този момент? Какви откровения ще излязат наяве по време на риболова? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот“, тази седмица, от вторник до четвъртък, в 21:00ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 19 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 20 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 21 онлайн – тук, тук или тук