Гледай онлайн Откуп – сериал по AXN

Създаденият по действителен случай „Откуп“ (2017) с премиера на 3 април по AXN

Всеки понеделник от 21:50, AXN ще излъчва по един премиерен за България епизод на криминалната драма „Откуп“, която проследява работата на кризисния парламентьор Ерик Бомонт.

Ерик Бомонт (в ролята Люк Робъртс – „Игра на тронове“, „Карибски пирати: В непознати води“) е на чело на една от най-успешните фирми в света, специализирана във воденето на кризисни преговори. Той и екипът му пътуват около света, наемани от частни лица, корпоративни клиенти и държавни агенции, а репутацията му е на професионалист, който решава кризите без жертви – известнен е един единствен случай, при който е загубил живот, сред хилядите проведени преговори в годините. Уверен, енергичен и опитен, неговата преценка на ситуацията и риска, му дават възможността да предприема дръзки ходове, като често излага себе си на опасност. Ерик обича да казва: „Това, което човек иска и това, от което наистина има нужда са две различни неща“ и търсенето на следи и в двете посоки, му помага да подхожда към всеки случай така, сякаш реди пъзел. Той е майстор на манипулацията и познава човешката природа. Инстинктите му са ключ към дълбокото разбиране, което проявява към хората в работата си, но също така му пречат, да създаде истинска близост със семейството и приятелите си.

„Откуп“ е вдъхновен от истинския живот на един от най-известните кризисни парламентьори Лорънт Комбълбърт, който заедно с партньора си е световно признат, заради невероятната си успеваемост. Към днешна дата, двамата продължават да обикалят света и да помагат на международни корпорации и правителствени агенции, във воденето на сложни преговори и разрешаването на конфликтни ситуации.

„Откуп“ се състои от общо 13 епизода и е продуциран от носителя на ЕМИ® и Златен глобус® Франк Спотниц.

Гледай видео запис от сериала онлайн

 
По темата: , ,