Гледай онлайн Ой, къде изчезна Ной! – филм по bTV Cinema

ВТОРНИК, 10 януари
21:00 ч.
Премиера: Ой, къде изчезна Ной! (Ooops, Noah is gone! / All Creatures Big and Small, Германия, Белгия, Люксембург, Ирландия, САЩ, 2015)

Жанр – анимация
Сценаристи – Тоби Генкел, Марк Ходкинсън, Мартайн Торисон, Ричи Конрой
Режисьори – Тоби Генкел, Шон Маккормак

Гледай онлайн

Краят на света идва – опустошителното наводнение ще започне всеки миг. За щастие на Дейв и малкия му син Фини – малки , непохватни Гнездианци – е построен Ноевият ковчег. И всички животни са добре дошли на него. Стига, разбира се, да ги има в списъка на Лъва. Защото Царят на животните спазва своя логика и виждане за това кой трябва да оцелее и кой не. И така Дейв и Фини се оказват извън списъка…

Малките създания успяват да се промъкнат на борда с неволната помощ на Хазъл и дъщеря й Лея – страховити и борбени хищници, които трябва да спазват първото правило на спасителния кораб – никакво изяждане на другите животни. Точно когато всичко се подрежда и Дейв решава, че най-сетне са в безопасност, двете любопитните хлапета падат зад борда.

Сега на Фини и Лея ще се наложи да се борят за живота си, спасявайки се от наводнението и гладните хищници, докато Дейв и Хазъл ще трябва да загърбят различията помежду си, да обърнат кораба и да спасят децата си. Това плаване определено няма да е безопасно.

 
По темата: , ,