Гледай онлайн Пееш или лъжеш епизод 1 от 03.11.2016

Новото забавно музикално шоу “Пееш или лъжеш” започва на 3 ноември от 21:00ч. по NOVA

Алекс Раева, Милица Гладнишка и Емил Кошлуков помагат в избора на гост-звездите

Нужно ли е да можеш да пееш, за да бъдеш на сцената и да направиш дует с известен изпълнител? Неповторима възможност за всички кандидати, които превръщат доброто настроение на сцената в свой приоритет, ще предложи забавното музикално шоу „Пееш или лъжеш“. Предаването, което ще бъде представено за първи път на българските зрители, ще постави начало на 3 ноември от 21:00ч. в ефира на NOVA с много предизвикателства за звезди и участници.

Всяка седмица популярен изпълнител ще прави своя избор сред осем кандидати, които ще се опитат да го заблудят в своите музикални умения. Големите имена на българската музикална сцена ще получат подкрепа в своя избор от истински професионалисти, израждащи Съветът на шоуто. Главни действащи лица в ключовия екип ще бъдат Алекс Раева, Милица Гладнишка и Емил Кошлуков. Експертите в областта на музиката, актьорската игра и дебатите ще имат право да коментират с гост-звездата представянето на кандидатите, както и да им отправят важни въпроси в определени кръгове на шоуто. Участниците ще могат да се представят с интересни моменти от своята биография и да демонстрират умения в различни области, които да подскажат за притежанието или липсата на вокални данни.

Кои от тях ще успеят да подведат гост-звездата и Съвета с обаятелно поведение на сцената и липса на певчески талант? Ще бъдат ли професионалистите достатъчно находчиви в избора на дуетни половинки? – зрителите ще разберат на 3 ноември от 21:00ч. по NOVA.

Всички фенове, които желаят да видят на живо предаването на 19 октомври и да подкрепят Криско в трудното му решение кого да избере за свой дуетен партньор, могат да си запазят място за шоуто като се обадят на телефон: 0885613363.

Гледай видео запис от предаването тук, тук или тук