Гледай онлайн Пееш или лъжеш новогодишен концерт 31.12.2016

Звезди и победители обещават незабравимо посрещане на Нова година с „Пееш или лъжеш“

Големият концерт на 31 декември от 20:00ч. по NOVA ще представи участници в нова светлина и ще изненада зрителите с емблематични български песни и забавни моменти

„Нека доброто настроение бъде неделима част от Новогодишната нощ, а „Пееш или лъжеш“ да внесе още усмивки и повод за забавление!“, пожелаха звездите на забавното музикално шоу, ден преди големия концерт на 31 декември от 20:00ч. по NOVA.

„Смятам, че няма жена, която да пее лошо. Сигурен съм, че след подготовката Теодора Славчева ще се представи много по-добре в предстоящия концерт“, сподели Веселин Маринов пред камерата на „На Кафе“, спокоен, че дуетната му половинка е репетирала с професионални насоки от Етиен Леви.

Марги Хранова разкри, че най-важното умение за гост-звездите в „Пееш или лъжеш“ е ролята на психолог, който следи стойка, изражение и други ключови фактори за един истински изпълнител.

„Игор Дамянов беше изключително освободен през цялото време, умееше да се слее в едно със сцената“, разказа Криско, допълвайки, че интуцията е щяла да го подлъже няколко пъти в шоуто.

Дилемата на звездите беше подкрепена и от вокала на Б.Т.Р. – Атанас Пенев, който призна, че в някои от кръговете заблудата е направила избора почти нвъзможен.

Участниците не скриха вълнението си от предстоящия голям концерт, разказвайки за наученото през изминалите седмици. „Подготовката беше изключително полезна! Надяваме се да внесем топлина и настроение. Обещаваме едно истинско шоу, в което да се забавляваме на сцената“, загатнаха дуетните партньори на Любо Киров, Люси Дяковска, Криско, Веселин Маринов, Атанас Пенев, Марги Хранова и Йорданка Христова, които ще посрещнат Новата година с незабравими български песни, празнични изненади и задължителния за шоуто хумор.

Не пропускайте специалния концерт на „Пееш или лъжеш“ по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук