Гледай онлайн Последният кораб сезон 2 – сериал по bTV Action

Нови препятствия в спасяването на човечеството – в новите епизоди на „Последният кораб”

Един от хитовите сериали на годината се връща по bTV Aсtion с премиерен втори сезон

Един от хитовите сериали на 2016 година – „Последният кораб” се връща по bTV Action с премиерен втори сезон. Нови емоции и мистериозни истории очакват зрителите всеки делничен ден от 20:00 ч.

Историята, създадена по едноименния роман на Уилям Бринкли от 1988 г., разказва за американски военен кораб в момент, в който 80% от световното население измира от смъртоносен вирус и единствената надежда на екипажа е да намери лек, за да запази човечеството.

В новите епизоди на тази постапокалиптична екшън-драма екипажът на „Нейтън Джеймс” се натъква на нови препятствия към постигането на своята цел – спасяването на човечеството. Томас Чандлър (Ерик Дейн) и компания намират неочакван съюзник в лицето на Торуалд (Тайтъс Уеливър), мистериозен военачалник. Заедно, те се опитват да спрат Ейми Грандерсън (Алфри Уудард) да продължава да избива невинни хора.

От своя страна, екипажът на кораба също се изправя пред нов враг в лицето на група хора, обединени от своето заболяване и общата си цел да разпространят инфекцията. Междувременно, младата лекарка Рейчъл Скот (Рона Митра) продължава мисията си да създаде ваксина и да я разпространи по целия свят.

Отношенията между героите стават по-дълбоки, а мисията им изглежда все по-непостижима. Нови врагове, тежки обрати и неочаквани препятствия застават на пътя на капитана и д-р Рейчъл Скот към овладяването на епидемията и запазването на човешкия вид. Неизвестността поема контрол над героите, а оцеляването става все по-трудно. И макар и на пръв поглед целта на всички да е една, всеки пази своите тайни…

Към основния актьорски състав се включват Марк Моузес, познат от „Отчаяни съпруги“, както и Брен Фостър.

Гледай онлайн

Снимки от сериала –