Гледай онлайн Престъпни намерения: Зад граница

 „Престъпни намерения: Зад граница“

Премиерата на първия сезон на последния спин-оф на един от най-кървавите и интелигентни крими сериали от последните години – „Престъпни намерения: Зад граница“ (2016 – 2017), тръгва за България по AXN от 4-ти април. Всеки вторник от 21:00 ч., феновете на сериала ще могат да гледат по 1 епизод от общо 13.

Холивудската звезда Гари Синийз („Форест Гъмп“, „Аполо 13“, „За мишките и хората“, „От местопрестъплението: Ню Йорк“), е на чело на елитната група от профайлъри на ФБР, този път посветили се изцяло на престъпления, които засягат американски граждани, намиращи се извън територията на САЩ. Тайланд, Япония, Египет, Индия са само част от териториите, на които агентите профилират и идентифицират престъпници, за да осигурят безопасното завръщане на американските граждани у дома.

Джак Гарет (Гари Синийз) е следовател с двадесет годишен опит във ФБР, а членовете на екипа, на които би доверил живота си са: Клара Сегер – антрополог и полиглот с остър като бръснач ум, Матю Симънс – бивш военен герой, който е в състояние да състави психологически профил за секунди, усъвършенствал умението си на бойното поле, Ръс Монтгомъри – Монти – техническият гениѝ на групата, който допълнително служи за връзка със семействата на попадналите в беда и най-безстрашният и забавен член на екипа – патологът Мей Джарвис.

На екран от септември 2005 година, с общо 12 сезона до момента, криминалната драма е била номинирана и е спечелила множество награди, сред които прайм-тайм награди Еми, ASCAP награда за най-добър телевизионен сериал и пет People’s Choice Awards за любима телевизионна, криминална драма.

В пилотния епизод от сезона, Джак Гарет и международния екип поемат към Тайланд, където трима американски доброволци изчезват докато пътуват за Банкок. Там, те се събират с бившата си колежка Клара Сегер (Алана Де Ла Гарца), която им помага да съберат уликите преди задавщата се буря да ги е унищожила безвъзвратно.

Гледай видео запис от сериала онлайн