Гледай онлайн Приземяване – филм с Вини Джоунс по bTV Cinema

ПОНЕДЕЛНИК, 16 януари
21:00 ч.

Премиера:  Приземяване: Добре дошли в Източна Европа (Redirected ,Литва, Великобритания  2014)

Жанр – екшън, комедия
Режисьор – Емилис Веливис
Актьори – Вини Джоунс, Скот Уилямс, Джил Дарнел, Оливър Джаксън, Антъни Стречън, Андрюс Жюраускас, Моника Вайчулите и др.

Гледай онлайн или тук

Екшън комедия, чието действие се развива в Източна Европа. Четиримата приятели Джон, Бен, Тим и Майкъл имат железен план – да спрат с обикновения живот и да спечелят бързо много пари, като оберат нелегално казино на мафията в Лондон.

След като успяват да отмъкнат над един милион лири от гангстерите, те се качват на самолета за Малайзия – място на евтин алкохол, златни плажове и безкраен секс, но късметът им стига до тук. Защото изригването на вулкан в Исландия налага приземяването на всички самолети по най-бързия възможен начин. А за нашите герои това са оказва Източна Европа,по-конкретно – Литва. И тук започва веселбата…

А пристигналата от Лондон ударна група на британската мафия ще направи нещата още по-жестоки. Четиримата трябва да се борят с местни наркодилъри, да се пазят от крадливи проститутки, да внимават за двулични попове, да оцелеят по време на селска сватба и никога да не забравят, че английските им преследвачи са само на една крачка след тях.