Гледай онлайн Прости ми еп. 452, 453, 454, 455, 456 от 23, 24, 25, 26, 27.01.2017

В следващите епизоди на Прости ми Кемал се завръща, но „възкръсването” му е последвано от безчет нещастни събития.

Заговорът на Джесур успява. Кемал се завръща у дома, а Умут планира да поиска Лейля. Саид се обажда на бившата си годеница и й дава възможност да го види с Кадер. Осман не успява да каже на жена си, че синът им е жив. Зухре посяга на живота си. Тунч я открива в безсъзнание. В болницата съобщават, че Зухре е с опасност за живота.

Тунч прогонва бившата си любовница от холдинга. Ейлюл обаче не се отказва от отмъщение и в следващите епизоди на Прости ми разпродава всичко, за да съди Осман. Тунч съобщава на адвоката й, че е с фалшива самоличност и тя остава без подкрепа.

Саид изнудва Лейля, показва й снимки как е прелъстил Кадер. Джесур извежда сестра си, за да може Кемал сам да поиска да се върне при нея. Тунч и Ейлюл се намразват завинаги. Оперират Зухре. Ейлюл моли сестра си да свидетелства на делото, за да осъдят Кодан. Лейля не се поддава на изнудването и споделя с Умут какво знае за сестра си.

Бахар е на път да загуби Кемал. Не може да събуди спомените му. Той все повече потъва в мисли за Инджи. Зухре се събужда, но е изгубила зрението си. Кемал напуска жена си заради Инджи. Фериде предупреждава Ейлюл, че е в опасност.

Джесур се опитва да раздели окончателно Бахар и Кемал. Осман прибира сина си и й забранява на снаха си да се вижда с натрапника. Севги му споделя, че Бахар е била затворена в лудница за кратко. В следващите епизоди на Прости ми мисли да й вземе Юсуф. Саид притиска Лейля да избяга с него.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага