Гледай онлайн Прости ми еп. 492, 493, 494, 495, 496 от 20, 21, 22, 23, 24.03.2017

Когато враговете на любовта действат, щастието бяха от живота на героите в Прости ми.

Купувачът на акциите на Тунч все още е неизвестен. Във фирмата обаче пристига Мелис, изпратена от него. Тя е бивша на Джунейт.

Берат разбира, че Бахар е пострадала и намира престъпници, които да открият Инджи. В болницата ситуацията е критична. Трябва да отстранят матката на Бахар, за да я спасят. Кемал взима тежко решение да остане с една рожба, но синът му да има майка. Берат и Джесур намират Инджи, която казва какво е направила със съперницата си в Прости ми.

Тунч лъже Йълдъз, че спи с треньорката си. Мелис лъже Джунейт, че е сгодена, а той й предлага да скрият, че са били заедно, но я е напуснал. Найлян намира работа на Ейлюл, за да я спечели. Джесур и Берат се опитват да скрият колата на Инджи, за да не я арестуват. В същото време злодейката бяха, за да убие Бахар в болницата. Джесур я спира навреме.

Кемал е все по-близо до заговорниците, а комисар Саваш с основание подозира какви чудеса ще направят, за да се отърват от колата. Фериде ревнува мъжа си от предизвикателната Мелис. Ейлюл подозира, че тя и Джунейт крият нещо от всички.

Саит подарява лаптоп на Кадер, но тя заблуждава строгия си брат, че го е дал за Лейля. Умут гони момичето, което обича от дома си. Кемал губи следите на престъпниците, въпреки всички усилия, които полага.

В следващите епизоди на Прости ми Найлян разкрива поредното си коварство. Наела е Мелис, за да раздели завинаги Джунейт и Фериде. Кадер я гризе вина и признава на Умут, че го е лъгала. Той се зарича да спечели отново сърцето и доверието на годеницата си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага