Гледай онлайн Прости ми еп. 497, 498, 499, 500, 501 от 27, 28, 29, 30, 31.03.2017

В следващите епизоди на Прости ми близнаците на Шахин и Севги са в окото на бурята – един се жени, друг е на ръба на полудяването.

Мелис успява с лъжа да се намърда в дома на Фериде и Джунейт. Саит издирва Лейля, която напусна дома на годеника си. Умут обаче е разкаян и убеждава любимата в искрените си чувства и доверие. Той и лейля се женят, без да подозират, че Саит дебне и е готов на всичко, за да си отмъсти.

Близначката на младоженеца е нещастна. Бахар е на път да полудее при мисълта, че няма да може да орди друго дете. Готова е да убие виновницата за това. Кани Инджи на среща от телефона на Джесур.

Мелис признава на Фериде, че е била с мъжа й преди време. Другите съперници от Прости ми се срещат на отдалечено място. Животът на Бахар отново е в опасност. Инджи опитва да я убие, но сама пада в пропастта. С Кемал не могат да открият тялото й и той й нарежда да не се предава на полицията.

Инджи е приета в болница. Там свидетелства пред полицай, че Бахар се опитвала да я убие. Арестуват жената на Кемал за покушение.

Семейство Козан опитва да раздели Тунч и Ейлюл. Севги е сърдита, че синът й се е оженил без благословията й. Найлян е огорчена, че Мелис не е разделила Фериде и Джунейт. Опитва да придърпа Ейлюл в кроежите си.

Кемал опитва с помощта на Джесур да оневини Бахар. Кроежите на Найлян са на път да се провалят. Реакцията на Ейлюл провокира съмнения в Джунейт, който се досеща, кой стои в дъното на семейните му проблеми.

Кемал спасява жена си от затвора, а арестуват Инджи за кражба. Саит заплашва Лейля отново в следващите епизоди на Прости ми.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага