Гледай онлайн Прости ми еп. 502, 503, 504, 505, 506 от 03, 04, 05, 06, 07.04.2017

Тежки дни идват за всички млади семейства в Прости ми. Коварство и лудост пречат на щастието им.

Джунейт и Ферман започват да следят Найлян. Дори мъжът й я подозира. Стара приятелка на Бахар – Карделен, й гостува. Жената не е много наред. Вярва, че Юсуф е нейно дете и то от Берат. Иска си го обратно и се надява да го получи от стария си любим.

Зухре настоява Мелис на да напусне фирмата. Азис и Джунейт обаче я закрилят и я остават да работи в екипа. Всички виждат, че младоженците в Прости ми са странно хладни. Лейля признава на зълвата си, че не спи с мъжа си. Кадер веднага донася на Саит клюката. Той е доволен, че планът му е успял.

Карделен упоява Бахар и отвлича синчето й. Берат успява да върне Юсуф, без никой да разбере. Саит краде парите на Умут и принуждава Лейля да излъже, че ги е прахосала. Целта му е да всее раздор между тях.

Ферман и Джунейт злепоставят Найлян пред мъжа й. Тунч и Ейлюл споделят първо с Фериде, че са заедно. Кадерлен не се страхува от Берат и иска да си вземе Юсуф. Любовникът й Айкут обещава да вземе детето. Тя му казва, че Бахар е изнасилена от Берат преди няколко години. Той решава, че ще я изнуди. Записват признанието на Берат с камера. Айкут се надява да измъкне много пари от снахата на Козан

Найлян скорява интрига с помощта на Мелис. Фериде мисли, че Джунейт й е изменил. Саит отвлича Лейля и я принуждава да остане при него в хотелската стая. Напразно мъжът й я търси.

Найлян продължава да тормози Мелис в следващите епизоди на Прости ми. Тя обаче не е съгласна да й се подчинява вече.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага