Гледай онлайн Прости ми епизоди 383, 384, 385, 386, 387 от 13, 14, 17, 18, 19.10.2016

В следващите епизоди на Прости ми започват да се решават големите проблеми на братята Козан.

Бахар и Кемал се убеждават, че Севги няма да има бебе. Мъжът смята Шахин за отговорен, но така и не споделя съмненията си.

Джунейт разбира за ДНК-теста на плода на жена си. Сигурен е, че това ще го освободи завинаги от нея. Няма как да е баща на бебето й. В същото време Тунч е убеден, че това е неговото дете.

Джунейт прави всичко, за да вземе резултатите пръв. Ейлюл подозира какво я очаква и шофира като луда до лабораторията. Заради високата скорост обаче катастрофира. В болницата Джунейт избира нейния живот пред този на бебето.

Ейлюл губи плода, а Тунч вижда резултатите от теста. Получава поредна нервна криза, която влошава психическото му състояние. Бди над леглото на любовницата си с надежда да отвори очи.

Умут споделя с бившия си шеф, че напуска града. В следващите епизоди на Прости ми Саид поставя нова клопка – отвлича Лейля. Тя категорично отказва да се ожени за него. Не приема дори да получи мечтаното образование в замяна на брачната халка. Севги присъства на разговорите им, но не споделя със сина си.

Саид готви отмъщение и се преструва, че отива да се лекува. Умут наивно вярва, че той и Лейля са в безопасност. Кадер и Бахар лъжат Севги, че Шахин отсъства по работа. Благодарение на комисар Саваш разбира, че го няма отдавна. Лейля е сама с Юсуф. Саид намира сгоден случай да я отведе, когато всички са в полицията.

Джесур споделя с Инджи, че Шахин може би има друго семейство. Тя е съсипана и търси Бахар за подкрепа.

Йълдъз искрено подозира Зухре, че подкрепя Ейлюл, защото снаха й пази страшна тайна. Осман иска отново ръката на жена си в новите епизоди на Прости ми. Двамата вече не се съмняват, че Ейлюл и Тунч са свързани.

Алтернативна информация:

Ейлюл губи детето.След като разбират,че Севги не е бременна,Бахар и Кемал започват собствено разследване за подправените изследвания.Кемал се съмнява,че Шахин е извършителят,но крие съмненията си от Бахар.Джунейт узнава,че Ейлюл е направила тест за бащинство.Убеден е,че ако докаже,че не е баща на детето лесно ще получи развод.Тунч е уверен,че може да е баща на бебето.Джунейт решава,че единственият начин да докаже,че не е баща е да получи резултатите първи.Ейлюл се досеща за плановете му.Нейното безразсъдно шофиране на път към лабораторията води до загуба на управлението на автомобила й.Тя катастрофира.В болницата лекарите съобщават на Джунейт,че трябва да избере чий живот да бъде спасен – нейният или този на бебето.Джунейт избира живота на Ейлюл.Така тя губи бебето.Тунч вижда резултатите от теста за бащинство.Изпада в нервна криза и на моменти губи разсъдъка си.Неотлъчно е до леглото на Ейлюл.Умут споделя със Саид,че напуска града.Саид се възползва от отсъствието му и отвлича Лейля от дома й.Тя му признава,че не иска да се омъжи за него,прикривайки истинската причина.Саид продължава да си мисли,че има шансове.Саид ознава за връзката на Умут и Лейля и се заклева да отмъсти.

Ако искате да видите какво ще стане нататък гледайте Прости ми/Beni Affet/ всеки делник от 14:30 по Нова телевизия.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Вестник ТВ сага и Прости ми/Beni Affet/