Гледай онлайн Прости ми епизоди 388, 389, 390, 391, 392 от 20, 21, 24, 25 и 26.10.2016

В новите серии на Прости ми Кемал най-после ще получи доказателство за това, че тъст му е лош човек, а брат му ще бъде с опасност за живота.

Лейля вижда непознат около дома на годеника си. Споделя с Умут, който успява да го залови. Това се оказва бащата на любимата му. Кадир умолява дъщеря си да му прости, казва че ще се промени, но тя не му вярва. Никой обаче не подозира, че завръщането на блудния баща е осигурено от Саид, който не се е отказал да накаже предателите и да си върне Лейля.

Кадир наема жилище, за да докаже добрите си намерения. Иска да прибере дъщеря си и след като много настоява – тя отстъпва и дори му прощава. Саид вижда как плановете му се изпълняват без усилия.

Кемал с документите на Севги отива да подаде сигнал за изчезването на мъжа й. Комисар Саваш му разкрива, че му представя фалшификати. Кемал отдавна подозира Шахин и го доказва с експертиза на документите. В следващите епизоди на Прости ми и Бахал се убеждава, че баща й е измамник. Двамата обаче не споделят със Севги, за не се съсипе от огорчение.

Тъщата обаче научава, че няма жалба в полицията. Сама отива до районното, където научава всичко, което крият от нея. Този път тя влиза в заговор с Кемал, за да спестят мъката на Кадер. Осман иска отново да заживеят със Зухре, но тя – не. Всички подозират Тунч в укриването на тайна, но само Фериде го обвинява, че е баща на детето на Ейлюл.

Загубата на бебето още озверява съперницата си. Тя решава да накаже мъжа си и ранява Джунейт с нож. Прави така, че да злепостави Фериде и тя да бъде арестувана. Блондинката обаче доказва невинността си, а любимият й трябва да се пребори за живота си в следващите епизоди на Прости ми.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Вестник ТВ сага