Гледай онлайн Прости ми епизоди 393, 394, 395, 396, 397 от 27, 28, 31.10.2016 и 01, 02.11.2016

В Прости ми предстои да видите как предателството на Шахин вече не е тайна за никого, а Ейлюл, въпреки престъплението си, ще отърве затвора.

Шебнем и мъжът й заминават чак в Америка, за да се скрият от роднините и враговете му. Тя обаче поддържа непрекъснат контакт със сестра си, без да подозира, че дава златен шанс в ръцете на Джесур.

Той поставя сънотворно в кафето на Инджи и тя припада, докато говори с Шебнем. Сестра й се разстройва толкова, че иска веднага да се приберат със съпруга й. Двамата пристигат в Анкара, но Шахин се крие в хотел. Джесур обаче не е вчерашен. Намира го и известява Севги къде е съпруга й.

Бахар намира писмото и отива да види баща си. Той признава за брака си с Шебнем. Бахар я напада и тя отвръща на удара. Момичето си удря глава и я водят до болница. Кемал е на подходящото място и бързо научава за нещастието. Бахар се отървава леко, но в новите епизоди на Прости ми научава съкрушаващи сърцето й факти за Шахин.

При другия брат Козан положението също е особено драматично. Фериде предполага, че съперницата й е виновна за състоянието й. Ейлюл готви бягство с помощта на Тунч. Зухре научава, че снаха й е отсъствала от дома им по време на инцидента с Джунейт. С помощта се опитват да намерят доказателство за вината на Ейлюл.

Джунейт бавно се възстановява и може да посочи кой го е нападнал. Ейлюл е арестувана. Тя няма да се примири да изкара дълго време зад решетките. Ще използва всички доказателства, за да обвини Зухре в убийството на Алпер.

Саид коварно плете мрежите си, с които да заложи клопка на Лейля и да накаже Умут в следващите епизоди на Прости ми.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Вестник ТВ сага