Гледай онлайн Прости ми епизоди 457, 458, 459, 460, 461 от 30, 31.01.2017 и 01, 02, 03.02.2017

Справедливостта за снахите на Козан не идва в поредните епизоди на Прости ми. Старият Осман им отнема бавно всичко, но бащата на Ейлюл и Фериде се появява.

Лейля казва на Саит, че ще разкрие кроежите му пред Кадер. Ейлюл е отчаяна. Не може да намери доказателства срещу бившия свекър. В крайна сметка разказва историята на Осман пред жълтата преса. Репутацията му е съсипана.

Козан са съкрушени, но главата на клана не се е отказал от намеренията да отнеме Юсуф от Бахар. Севги споделя тревогите си с Кемал. Осман намира наемника на Ейлюл. Тя разказва на сестра си какво е крояла. Наемникът се среща с Джунейт по заръка на Осман. Фериде го вижда и двамата за пореден път се скарват.

В следващите епизоди на Прости ми Осман затяга хватката около Бахар. Пуска хора по петите й. Плаща на личния й лекар да му назначи скъпи изследвания, които той плаща. Кемал губи доверие в майката на сина си.

Саид разкрива истинското си име пред Кадер. Тя подозира, че Лейля знае, че е станала жертва на измама. Бащата на Фериде и Ейлюл се появява. Това е Азис, който прочита материала за стария Козан. Заради Осман арестуват Ейлюл. Фериде не може да прости на любимия си мъж.

Саид се кълне на Кадер, че я обича, заплашва пред Умут, че ще се самоубие. В крайна сметка не се е отказал от плановете за мъст. Кадер не споделя нищо с големия си брат. Лейля знае за интимната й връзка със Саид. Умут разбира, че е в неведение за нещо и вдига скандал на годеницата си.

Часът на Осман настъпва в новите епизоди на Прости ми – изнудва Ейлюл, за да й върне свободата и организира отвличането на Юсуф. Праща хора, които да издебнат Бахар и да й вземат детето.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага