Гледай онлайн Прости ми от 09, 10, 11, 12, 13.01.2017 – епизоди 442, 443, 444, 445, 446

В новите епизоди на Прости ми Джесур и Бахар заминават за Истанбул. По пътя се отбиват точно във вилата, където е скрит Кемал. Джесур разбира, че Инджи е прибрала мъж, когото не познава. Тя му представя „Дениз”, а Бахар кротко стаи в колата. Джесур не е виждал лицето на съперника си, затова и вярва, че това е съученик на Инджи. Той нарежда да се оженят, за да не тръгнат приказки. След като си тръгва, Дениз обещава на домакинята никога да не я напусне.

В Анкара семейството на Бахар се тревожи за нея. Берат разкрива ужасяващата тайна – че е изчезнала с колата на похитителя на Кемал. Умут разбира къде е сестра му и с помощта на Севги я отвежда. Затварят я в къщата им.

Бахар намира спасение в следващия епизод на Прости ми. Звъни на полицията и може да се прибере в дома си. Там обаче я чака поредният злосторник. Своевременната намеса на Умут я спасява. След това обаче отново я заключва. За да избяга от клопката, близначката му подпалва къщата. В крайна сметка семейството се принуждава да я затвори в психиатрия.

Изобретателната Бахар за пореден път намира изход. С помощта на Джесур излиза от лудницата. В същото време другото й семейство се събира, за да коментират обвиненията на Ейлюл.

Осман твърди, че със Зухре са невинни. Джунейт и Ферман разбират, че Ейлюл е била компаньонка и така се е запознала с Алпер. Научават колко методично е следвала плана си за мъст. Осман разбира за наемника й, който е трябвало да го убие в деня на сватбата й с Джунейт.

Притискат Елюл с въпроси, но Фериде признава, че са сестри. Обвинява Осман за палежа и напуска мъжа, когото обича от първия ден на Прости ми. Джунейт почти се уверява във вината на баща си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага