Гледай онлайн Прости ми от 16, 17, 18, 19, 20.01.2017 – епизоди 447, 448, 449, 450, 451

В следващите епизоди на Прости ми Бахар вижда с очите си живия Кемал. С помощта на Джесур е избягала от лудницата. На пътя се разминава с такси, в което вижда любимия мъж, но той не реагира по никакъв начин.

Младата жена записва номера на колата и с помощта на фирмата-превозвач научава, къде е отведен пътника. След това разказва на Джесур за случилото се. Той се свързва с Берат, за да научи дали наистина е станало точно така.

Севги и Умут си мислят, че Бахар има авантюра. Вдовицата заплашва дъщеря си, че ще й вземе детето. Джесур намира сред вещите й снимка на Кемал и разбира кой е странникът в дома на сестра му. Отива в дома на Инджи и вдига скандал. Тя обяснява всичко така, че да я разбере. Кемал е все по-сигурен, че крият истината за миналото му. При сблъсък с Джесур младият мъж се удря и връща паметта си.

Съперникът на Кемал организира среща на Бахар и мъжа й, за да ги раздели завинаги.

Джунейт споделя с Фериде кроежите на сестра й. Ферман и Йълдъз се опитва да разберат повече за миналото на семейството си. Осман забранява да търсят Ялчън. В следващите епизоди на Прости ми старият Козан поема отговорност за пожара, който е изпепелил родителите на Фериде и Ейлюл.

Джунейт подозира, че има съучастник и го заплашва с полиция. Зухре признава, че е изпуснала газената лампа в къщата и така е предизвикала пожара. Джунейт се съсипва от чутото. Фериде загърбва новото си семейство.

В семейство Козан цари разединение. Зухре страда най-много. Обвинява себе си за станалото. Мисли, че е отговорна дори за смъртта на Кемал. Ейлюл обаче няма милост в сърцето си за тези, които са я оставили сираче. Решава да съди бившите си свекъри. За беда споделя всичко с Тунч.

Бившият й съучастник изненадващо взима страната на майка си. Споделя с Осман какви ги върши Ейлюл. Двамата обединяват сили, за да защитят Зухре. Тунч най-после разбира от Осман, че биологичният му баща още е жив.

Дори Лейля има проблеми в следващите епизоди на Прости ми. С любимия са щастливи, но вижда отново Саид. Той я лъже, че се засичат случайно. Момичето обаче е сигурно, че не се е отказал от нея и ще направи всичко, за да ги раздели с Умут.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага