Гледай онлайн с. 2 еп. 85 на Твоят мой живот 28.02.2017

Айше подготвя изненада на Джихан за рождения му ден.

Джихан споделя с Айше какво решение е взел спрямо Дилара. Психоложката му се извинява за причиненото неудобство. Заявява, че иска да го запознае с роднините си, но се притеснява. Въпреки всичко му предлага да го запознае с батко ѝ и да му направи парти изненада за рождения му ден.

Бурхан въвежда сина си в строителния бизнес. Иска да купят земята, за която има и други апетити. Дениз се съгласява да помага на Бурхан.

Кериман връчва фактурата за ток на брат си. Йозкан е изненадан от сумата, но казва на Кериман, че Джансу ще дойде. Джансу казва, че е донесла парите от делото на Гюлсерен. На Кериман ѝ светват очите, като разбира, че ще получи 30 хиляди лири. Джансу ги дава на Йозкан и отива да се види с Дениз.

Дениз е подготвил изненада на Джансу. Води я в офиса на фирмата, която е кръстил „Дже Не Се“. Момичето се интересува как е успял да свърши всичко това. Двамата си правят селфи.

Мюге следи двамата влюбени в социалните мрежи. Казва на Хазал, че Дениз има фирма и я е кръстил на името на Джансу. Тя се ядосва. Йозгюр няма пари да издаде албума си. Хазал му предлага тя да го финансира. Сумата е огромна. Въпреки всичко момичето обещава да намери парите и да му ги даде, за да заснеме клип и да издаде албума.

Харун отива в имението и отвлича сина си. Дилара се събужда, усещайки че има нещо нередно. Вижда, че детето спи и разбира, че всичко това е било кошмар.

Айше и Джихан са на закуска. Той ѝ казва, че е специална жена. Айше се опитва да му отвърне същото. За нея той също е специален и тя ще му спретне специално парти.

Джихан се разпорежда на адвоката си да даде на Озан акциите и да му възложи да управлява заведенията.

Айше отива при Харун. Предлага му да го запознае с любимия си. Кани го на партито. Харун се опитва да разбере кой е мъжът. Айше не му казва, но той обещава да отиде на това парти.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)