Гледай онлайн с. 2 еп. 86 на Твоят мой живот 01.03.2017

Рахми е поръчал отвличането на Озан. Плаща на психиатъра да изготви епикриза, че е психично болен. После споделя с Дилара, че е свършил всичко. Tя започва да съжалява. Рахми се опитва да я убеди, че нямат друг избор. Старецът настоява, че това е единственият начин да предпазят имуществото си.

Джихан търси Джандан. Ядосва се на хората си, че не могат да я открият.

Рахми изпраща съобщение на сина си от името на Озан. Джихан отговаря, че младежът го е предал и вече не му е син.

Бахтияр и Азми усилено търсят Джандан и Озан.

Кериман отново вдига скандал на брат си заради парите. Изпраща го да пазарува. След което Кериман обръща къщата наопаки, за да намери къде са скрити парите. Случайно ги открива и изпада в екстаз. Йозкан се връща, за да си вземе портфейла, но не го пуска в апартамента. Влиза изненадващо и открива парите разпилени.

Джихан разбира, че акциите не са продадени, а Джандан само ги управлява с пълномощно. Оплаква се на Йълдъръм, че вече му е писнало от всичко и се чувства предаден. Адвокатът казва че има начин да оправят положението и той е да изкарат Озан луд. Джихан се съгласява.

Джандан звъни на Озан. Рахми вдига. Казва ѝ, че младежът се е прибрал вкъщи. Бившата адвокатка се усеща, че Озан е отвлечен и си вади картата на телефона. Рахми прави същото с телефона на внука си.

Джихан казва, че Озан не е продал акциите. Йълдъръм предлага на Дилара да анулират пълномощното, с което синът ѝ управлява нейните акции. Джихан се скарва със съпругата си. Обвинява я за всичко. Хазал подслушва. После вдига скандал, защо Джансу и Озан притежават акции, а тя не. Джихан реагира остро и гони дъщеря си. Хазал побеснява.

Дилара заявява на Джихан, че вече двамата ще разговарят само чрез адвоката му.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)