Гледай онлайн с. 2 еп. 88 на Твоят мой живот 06.03.2017

Дилара разбира, че Хазал не се е прибирала цяла нощ.

Музикантите приключват снимките на клипа. Хазал не вдига телефона си. Дилара пита Севинч къде е дъщеря ѝ. Детегледачката отговаря, че не знае. Рахми звъни на внучката си. Хазал отговаря. Старецът се опитва да разбере къде е, но тя му държи тон и му затваря телефона. Дилара е много ядосана.

Айше и Джихан са на почивка в Аланя. Двамата се радват на историческите забележителности.

Йозкан закарава Хазал в имението. Емрах ги вижда и ги снима. Като вижда момичето, младежът й вдига скандал. Заплашва я, че ще каже на Джихан за връзката ѝ с Йозгюр.

Дилара вдига скандал на Хазал. Момичето ѝ казва, че е било с приятели. Хазал заплашва, че ще се изнесе на друго място. Дилара я гони от имението. Не ѝ дава да си вземе телефона и кредитните карти. Хазал е отчаяна и се примирява. Заканва се, че ще си отмъсти на всички.

Йозкан води Севинч на яхтата. Представя на любимата си капитана и казва, че скоро е купил лодката.

Дениз отива да се види с един от мафиотите, приятели на баща му. Предлага на човека да му купи земята.

Емрах звъни на Хазал. Йозгюр вижда това и вдига телефона. Заплашва младежа, че ще го убие. Емрах се вбесява и се заканва да убие музиканта.

Джихан получава снимки на Хазал и Йозгюр. Ядосва се и звъни на Хазал. Тя вдига. Джихан я упреква, че нищо не знае за връзката ѝ. Казва ѝ, че ще се отрече от нея, ако не се прибере в имението. Хазал казва на приятелите си, че Емрах е разказал всичко на баща ѝ.

Йозгюр и приятелите му се нахвърлят върху младежа и го ступват.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)