Гледай онлайн с. 5 еп. 2 на Аз обичам България 10.03.2017 – DARA и Тервел Пулев

Владо Николов, Зорница София и DARA в новия епизод на „Аз обичам България“

Най-родолюбивото предаване отново ще предложи изненади на зрителите

Новият епизод на „Аз обичам България“ този петък обединява едни от най-ярките и актуални български звезди в благородната надпревара по знания и игри, свързани с родината. В предаването от 21.00 ч. по NOVA в отбора на Юлиан Константинов рамо до рамо ще застанат две певици от различни поколения. Зрителите ще видят легендарната Силвия Кацарова, изпълнителка на вечните хитове „Огън от любов“ и „Големият кораб минава“, и откритието на X Factor Дарина Йотова – DARA. След като първият й сингъл „К’во не чу“ стана най-слушаната българска песен през 2016 година, DARA гостува в шоуто точно в деня, в който ще бъде представен новият й сингъл „Родена такава“. Джентълменът в отбора е дългогодишният капитан и звезда на националния отбор по волейбол Владо Николов.

В другия отбор мястото до капитана Андрей Слабаков заема режисьорът Зорница София, която изпълнява и главната роля в успешната българска кино лента „Воевода“. Звездата на бокса Тервел Пулев е другият мъж в отбора, а групата допълва чаровната Зейнеб Маджурова от „На кафе“.

Най-родолюбивото предаване отново ще предложи изненади за зрителите. Един от играчите ще е толкова добър в рисуването, че ще впечатли участниците и зрителите в „Нарисувай това“, а друг ще успее да спечели цели 30 точки за отбора си по необичаен начин. На финала победата ще е за отбора, който успее да удави противниковия капитан, а това може да се окаже не толкова лесна задача.

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, „Аз обичам България“ показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта „България на длан – Макети на открито“. В епизода този петък зрителите ще видят макет на Рилския манастир, който се отличава с неповторима архитектура и богата история.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук